Beijo Kilopat Katılım 2 Mart 2018 Mesajlar 199 Yer İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRENCİ 28 Mayıs 2024 #11 emirrakinn08 dedi: Merhaba, XMAX 250 2024 için taksit öğrenmek istiyorum. Fakat hiçbir yerde yazmıyor. Belki bilen vardır, öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yamaha&honda bayisinden annelerini isteseniz daha kolay alırsınız... Üzgünüm ama Xmax ve Forza karaborsa....
emirrakinn08 dedi: Merhaba, XMAX 250 2024 için taksit öğrenmek istiyorum. Fakat hiçbir yerde yazmıyor. Belki bilen vardır, öğrenmek istedim. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yamaha&honda bayisinden annelerini isteseniz daha kolay alırsınız... Üzgünüm ama Xmax ve Forza karaborsa....
Agent Phil Coulson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2018 Mesajlar 2.641 Çözümler 8 Yer S.H.I.E.L.D. 30 Mayıs 2024 #12 Yamaha veya Honda'da taksit işini geçtim motor bulabilirseniz şükür etmeniz lazım. İki marka içinde liste fiyatından araç almak pek mümkün değil.
Yamaha veya Honda'da taksit işini geçtim motor bulabilirseniz şükür etmeniz lazım. İki marka içinde liste fiyatından araç almak pek mümkün değil.
emirrakinn08 Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2024 #13 Agent Phil Coulson dedi: Yamaha veya Honda'da taksit işini geçtim motor bulabilirseniz şükür etmeniz lazım. İki marka içinde liste fiyatından araç almak pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kontağım var Yamaha ve Honda'da ikisinden birini alacağım. Hangisi önce gelirse.
Agent Phil Coulson dedi: Yamaha veya Honda'da taksit işini geçtim motor bulabilirseniz şükür etmeniz lazım. İki marka içinde liste fiyatından araç almak pek mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Kontağım var Yamaha ve Honda'da ikisinden birini alacağım. Hangisi önce gelirse.