Yamaha Pacifia 012 alınır mı?

Kararınız doğru olmuş.. Yamaha pasifica, bir elektro gitar olmaktan öyle uzak ki. Derhal dünya üzerinden toplatılıp imha edilmeli. Yamahanın her şeyi iyi hoş da (akustik gitarlar dahil) elektroda yok ya. Görünümünün oyuncaklığı ve kullanırken kötü hissettirmesi bir yana manyetiklerin ne kadar ton ayarlarsan ayarla belli bir karaktere oturamaması onu ciddiye almaktan olabildiğine uzaklaştırıyor.. Sadece klavyesi rahat. ama oyuncak gitar hissinden kurtulamıyorsunuz. Tavsiye etmiyorum.
Bir tık saçmalamışsınız sanki. Abarttığınız kadar kötü bir gitar değil evet tipi herkes için güzel olmayabilir ama geri kalan saydığınız kötü yanların hiç biri gerçek değil. Kullanırken mükemmel bir gitar hissiyatı beklemiyorsunuz umarım, zaten beklememelisiniz bu bütçedeki bütün gitarlar böyle. Manyetikler ile iligili olarak zaten iyi olmadıklarını söyleyebilirim fakat sizin dediğiniz yine abartı siz ona güzel bir ton ayarlayacaksınız ama o karaktersiz kalacak ha ? Gayet saçma bir tez başlangıç aşaması bir gitarist için gayet yeterli manyetikleri var eğer iyi bir amfiye bağlarsanız karşılığını alacağınıza eminim.

Yamaha'nın tipini çok beğenmedim ayrıca 22 perdesi var.
Bütçe sıkıntı değilse herhangi birini alın geçin derim. Haftalarca araştırma yaptım. En sonunda gittim Schecter aldım. Özel derse de başladım. Pena aşağı pena yukarı. Nota basmaya çalışmalar filan zaten hiçbir şey anlamıyorsun yok manyetiklermiş yok 22 perdeymiş ha A gitarı ha B gitarı olmuş gibi 😆

Bütçe sıkıntı değilse herhangi birini alın geçin derim. Haftalarca araştırma yaptım. En sonunda gittim Schecter aldım. Özel derse de başladım. Pena aşağı pena yukarı. Nota basmaya çalışmalar filan zaten hiçbir şey anlamıyorsun yok manyetiklermiş yok 22 perdeymiş ha A gitarı ha B gitarı olmuş gibi 😆

Teşekkür ederim çok kafa yakmamayı düşünüyorum bu konuda alıp geçeceğim.

Hocam işte bu durum o gitar alınıp çalınmaya başlayıncaya kadar hiçbir acemi tarafından fark edilemiyor. Almadan önce sanki yanlış gitarı alacakmışsınız gibi öyle bir his oluyor ki aslında önemli olanın sizin gitarı ne kadar beğendiğiniz olduğunu unutuyorsunuz. Şunun manyetikleri single, şunun 21 perdesi var... gibi unsurlarda boğuluyorsunuz.

Bir tık saçmalamışsınız sanki. Abarttığınız kadar kötü bir gitar değil evet tipi herkes için güzel olmayabilir ama geri kalan saydığınız kötü yanların hiç biri gerçek değil. Kullanırken mükemmel bir gitar hissiyatı beklemiyorsunuz umarım, zaten beklememelisiniz bu bütçedeki bütün gitarlar böyle. Manyetikler ile iligili olarak zaten iyi olmadıklarını söyleyebilirim fakat sizin dediğiniz yine abartı siz ona güzel bir ton ayarlayacaksınız ama o karaktersiz kalacak ha ? Gayet saçma bir tez başlangıç aşaması bir gitarist için gayet yeterli manyetikleri var eğer iyi bir amfiye bağlarsanız karşılığını alacağınıza eminim.
Siz alıp kullanabilirsiniz o halde. Ne diyeyim.. Elimden geçmemiş gitar ve amfi sayısı çok azdır. Bundan yola çıkarak kendi tecrübelerimi belirttim sadece.

Siz alıp kullanabilirsiniz o halde. Ne diyeyim.. Elimden geçmemiş gitar ve amfi sayısı çok azdır. Bundan yola çıkarak kendi tecrübelerimi belirttim sadece.

Daha önce alıp denedim zaten elimde bulunmuş gitarlardandır hatta hemen şimdi yanımda bir tane olsa üzmez de manyetiklerinin ton verip vermediğini elinizden geçmiş daha iyi bir amfi ile deneyin bakalım ben zaten dört dörtlük bir gitar demedim kusurları var ama bu bütçede kusurları olmayan gitar yok. Dedikleriniz arasında katılabileceğim tek şey görünüşünün, kasa şeklinin tuhaf olmasıdır, onun dışında dediğiniz her şeyi bir gitara karşı beslenen büyük ihtimalle başka bir forumdan duyulma anlamsız bir nefret olarak değerlendiriyorum.

Not: Elinizden geçen gitar sayısının bu konudaki önemini anlayamadım eğer paranız varsa istediğiniz kadar gitar alıp satabilirsiniz fakat bu sizin deneyimli olduğunuzu belirtmez eğer kendinizi deneyimli olarak görüyorsanız bunu bir dahaki sefere daha farklı bir yolla anlatmaya çalışın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı