Yamaha YZF R125 başlangıç motoru olarak alınır mı?

Bobofet26

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bütçem azami 100k. İlk defa motor alacağım ve bu linkteki motor çok hoşuma gitti. Başlangıç motoru olarak alabilir miyim? Oturuşu rahat mı? Başımı ağrıtacak kronikleri var mı? Parçaları ucuz mu, kolay bulunur mu? Boyum 186 ve kilomda 80 küsur. Bu motorda sorun yaşar mıyım? Şehirler arası yolculuk için uygun mu? Bu sorular kafamı çok karıştırıyor. Bilgili büyüklerim yardım edebilir misiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uygun-fiyata-1180059784/detay/

Merhaba, bütçem azami 100k. İlk defa motor alacağım ve bu linkteki motor çok hoşuma gitti. Başlangıç motoru olarak alabilir miyim? Oturuşu rahat mı? Başımı ağrıtacak kronikleri var mı? Parçaları ucuz mu, kolay bulunur mu? Boyum 186 ve kilomda 80 küsur. Bu motorda sorun yaşar mıyım? Şehirler arası yolculuk için uygun mu? Bu sorular kafamı çok karıştırıyor. Bilgili büyüklerim yardım edebilir misiniz?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uygun-fiyata-1180059784/detay/
Alabilirsin ama daha fiyat performans modeller var. Örneğin r125 de düşersen grenaj kırıp masraf çıkafabilirsin. Onun yerine naked daha uygun motordan başlamak daha hesaplı olur.

Alabilirsin ama daha fiyat performans modeller var. Örneğin R125 de düşersen grenaj kırıp masraf çıkafabilirsin. Onun yerine naked daha uygun motordan başlamak daha hesaplı olur.

Mutlaka eğitimini alacağım için aksi bir durum olmadığı sürece düşeceğimi düşünmüyorum ayrıca naked modellere biraz baktım fakat pek ilgimi çekmedi. Tercihim daha dolu görünümlü olduğu için super Sport. Peki önerebileceğiniz alternatif ss motorlar var mı?

@Bobofet26 çekme belgeli motosiklet almayın. Son sahibi siz olursunuz.

R125 iyi bir başlangıç motoru değil benim forumdaki arkadaşların yorumlarından anladığım kadarıyla. Drift L, TVS Raider 125 gibi daha uygun alternatifler mevcut.

Hocam peki neden çekme belgeli almamalıyım? Pek bir bilgim yok da bu konuda.

Son düzenleme:
R125 alırsın ama son sahibi olur sanayiden çıkmaz motorun parası kadar masraf yapar sonunda lanet edersin. Artık R125 CBR125 falan bunların devri bitti bu motorlar 10 yılı aşkın süredir zibilyon tane el değiştirdi alanlar nasıl sürdü apaçilik mi yaptı motoru teker üstüne teker yaparak mı kullandı nasıl sürdü bilemezsin saatli bomba misali yedek parçaları az bulunur ve fahiş fiyatlıdır ve 500 kere el değiştirdikleri için bakımları aksadı mı zamanında yapıldı mı bilemezsin dolayısıyla sanayiden çıkmazsın. Lütfen o yüzden artık R125 CBR125 sevdasından vazgeçin o motorların miladı çoktan doldu. Yeni model motosikletlere yönelin.

R125 alırsın ama son sahibi olur sanayiden çıkmaz motorun parası kadar masraf yapar sonunda lanet edersin. Artık R125 CBR125 falan bunların devri bitti bu motorlar 10 yılı aşkın süredir zibilyon tane el değiştirdi alanlar nasıl sürdü apaçilik mi yaptı motoru teker üstüne teker yaparak mı kullandı nasıl sürdü bilemezsin saatli bomba misali yedek parçaları az bulunur ve fahiş fiyatlıdır ve 500 kere el değiştirdikleri için bakımları aksadı mı zamanında yapıldı mı bilemezsin dolayısıyla sanayiden çıkmazsın. Lütfen o yüzden artık R125 CBR125 sevdasından vazgeçin o motorların miladı çoktan doldu. Yeni model motosikletlere yönelin.

Hocam sağ olun aklıma yattı almayacağım bu modeli. Onun yerine 2015 model KTM RC200 nasıl, alınır mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı