T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #1 İkisinin arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz veya süper Sport tarzı bunlardan daha iyi bir motor varsa atar mısınız?
İkisinin arasında kaldım. Yardımcı olur musunuz veya süper Sport tarzı bunlardan daha iyi bir motor varsa atar mısınız?
Z ZaidaxPy Centipat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #2 Yamaha'nın fiyatının gereksiz olduğunu düşünüyorum CBR hadi neysede.
T tentaroza Hectopat Katılım 4 Ağustos 2021 Mesajlar 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2024 #3 ZaidaxPy dedi: Yamaha'nın fiyatının gereksiz olduğunu düşünüyorum CBR hadi neysede. Genişletmek için tıkla... Yamaha'nın pozisyon sıkıntı varmış bir de ama yine de Yamaha daha iyi diyenleri duydum o yüzden soruyorum ve haklısın pahalı cidden.
ZaidaxPy dedi: Yamaha'nın fiyatının gereksiz olduğunu düşünüyorum CBR hadi neysede. Genişletmek için tıkla... Yamaha'nın pozisyon sıkıntı varmış bir de ama yine de Yamaha daha iyi diyenleri duydum o yüzden soruyorum ve haklısın pahalı cidden.