Yamaha YZF125 alınır mı?

639407

Centipat
İyi Sosyaller. A1 ehliyetimi aldıktan sonra motor almayı düşünüyorum. Sarı siteden alacağım ve gözüme uygun geldi. Maksimum 90 bin TL olanlara bakacağım. Gözüme R125'i kestirdim. Çok güzel bir tasarımı var ve başlangıca göre iyi bir motor. Bazı yerlerde okudum, artçılar pek rahat edemez diye. Zaten tek bineceğim motora yüzden sorun yok benim için. Başka öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle 125cc için racing motorları pek tavsiye etmem naked türü motorlara yönelmen daha iyi olur çünkü nakedler daha torklu oluyor, hele şehiriçi kullanıcaksan mt 125e bakabilirsin. Bajaj pulsar, benelli markalarınıda düşünebilirsin.

İkinci el ve eski olan 125CC motora o kadar verilmez.

Mt 125 bende tavsiye ederim. İki arkadaşımda kullanıyor.

A1 ehliyetine para vereceğine B ehliyet al eğer yoksa. 125cc'ye kadar A1 ehliyeti olmadan kullanılabilecek B ehliyet ile.

Bir kaç ders eğitim aldıktan sonra ehliyeti yenilemeden 125cc motorsiklet kullanılabilecekmiş. Yılbaşından sonra muhtemelen gelir bu düzenleme.

Eğer B ehliyet varsa yılbaşını bekleyebilirsin.

Yine son tercih sizin. Siz bilirsiniz tabi

Başlangıç için racing motor alınmaz.

Benim çok param var karenajları kırıp kırıp yaptırırım zenginim diyorsan r125 tam senlik bir motor.

Eğer zengin değilsen Honda CB125e benzeri bir motor alıp A2 alana kadar motor sürmeyi öğrenirsin A2 aldıktan sonra kolayca elden çıkarıp CBR 500, R25 benzeri motor alırsın.

Hocam zaten b ehliyeti varsa direk a2 ehliyet alsın neden a1 alıyor?

125cc'ye kadar A1 ehliyeti olmadan kullanılabilecek B ehliyet ile.
Bu yasanın yürürlüğe geçeceğini sanmıyorum, şayet geçerse bilen bilmeyen herkes 125cc motor alıp ciddi kazalara karışacaktır.

artçılar pek rahat edemez diye.
Touring ve enduro motorlar dışında her motorun artçı selesi rahatsızdır zaten, buna çok takılma.

Naked motorlar başlangıç için daha iyi görüntü takıntın yoksa CB125 veya ybr gibi piyasası olan motorları tercih edersen bakkalda bile parçasını bulursun (!) görüntü istiyorsan MT125'e yönelmeni öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…