BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 20 Eylül 2022 #1 Merhaba. İnternette dolaşırken bir ürün gördüm. Yamax Store diye bir internet sitesinde satılıyordu. Normal satış fiyatından çok daha düşük bir fiyata satılıyordu. Sizce güvenli bir yer mi? Bu siteden alışveriş yapan var mı? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (269).png 167,1 KB · Görüntüleme: 254
Merhaba. İnternette dolaşırken bir ürün gördüm. Yamax Store diye bir internet sitesinde satılıyordu. Normal satış fiyatından çok daha düşük bir fiyata satılıyordu. Sizce güvenli bir yer mi? Bu siteden alışveriş yapan var mı?
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #2 Sanmıyorum.
BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 20 Eylül 2022 #3 ahmet164632 dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... N11 mağazasını buldum bir sürü satış yapılmış ama sahte mi bilmiyorum.
ahmet164632 dedi: Sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... N11 mağazasını buldum bir sürü satış yapılmış ama sahte mi bilmiyorum.
ArthurMorgan33 Kilopat Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 8.444 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #4 Bir tane konuda yamax Store'un sahibi yorum yapmıştı, TN olması dışında fiyatı iyi.
BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 20 Eylül 2022 #5 ArthurMorgan33 dedi: Bir tane konuda yamax Store'un sahibi yorum yapmıştı, TN olması dışında fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... 200 TL fark ile IPS panel var ama 2ms fakat güvenli mi?
ArthurMorgan33 dedi: Bir tane konuda yamax Store'un sahibi yorum yapmıştı, TN olması dışında fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... 200 TL fark ile IPS panel var ama 2ms fakat güvenli mi?
K Kiznaiver Kilopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 7.558 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer whitechapel Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2022 #6 ArthurMorgan33 dedi: Bir tane konuda yamax Store'un sahibi yorum yapmıştı, TN olması dışında fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir forumdaki bir konuda soruları yanıtlamıştı. Şuan görene kadar unutmuştum siteyi. Güvenilirdir.
ArthurMorgan33 dedi: Bir tane konuda yamax Store'un sahibi yorum yapmıştı, TN olması dışında fiyatı iyi. Genişletmek için tıkla... Evet başka bir forumdaki bir konuda soruları yanıtlamıştı. Şuan görene kadar unutmuştum siteyi. Güvenilirdir.
BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 20 Eylül 2022 #7 Kiznaiver dedi: Evet başka bir forumdaki bir konuda soruları yanıtlamıştı. Şu an görene kadar unutmuştum siteyi. Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
Kiznaiver dedi: Evet başka bir forumdaki bir konuda soruları yanıtlamıştı. Şu an görene kadar unutmuştum siteyi. Güvenilirdir. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
EfeKox Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #8 BatınHKTN dedi: Anladım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yaptınız mı, site güvenilir mi?
BatınHKTN dedi: Anladım sağ olun. Genişletmek için tıkla... Siteden alışveriş yaptınız mı, site güvenilir mi?
BatınHKTN Kilopat Katılım 2 Ağustos 2019 Mesajlar 127 Çözümler 1 12 Ocak 2023 #9 @EfeKox yapamadım çünkü site alışverişe kapalı gibi bir hata veriyordu ödeme yapamadım
EfeKox Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2023 #10 BatınHKTN dedi: @EfeKox yapamadım çünkü site alışverişe kapalı gibi bir hata veriyordu ödeme yapamadım Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.
BatınHKTN dedi: @EfeKox yapamadım çünkü site alışverişe kapalı gibi bir hata veriyordu ödeme yapamadım Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler.