Yamaxstore güvenilir mi?

Flagellumdei07

Hectopat
Yamaxstore güvenilir midir? Sosyal medyada karşıma çıktı daha önce alışveriş yapan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yamaxstore güvenilir midir? Sosyal medyada karşıma çıktı daha önce alışveriş yapan var mı?

Bence Vatan, İtopya gibi mağazalar daha güvenlidir. Ben sistemimi Vatan'dan aldım. İşlemcim bozuldu, servise gönderdiler ve değiştirdiler sıfırı ile. Bu mağazayı bilmiyorum ancak güvenli olabilir veya olmayabilir. O yüzden benim yorumum doğru olmaz. Alışveriş yapan arkadaşların yorumu ile hareket edin.

Bence Vatan, İtopya gibi mağazalar daha güvenlidir. Ben sistemimi Vatan'dan aldım. İşlemcim bozuldu, servise gönderdiler ve değiştirdiler sıfırı ile.

Kesinlikle kendilerini kanıtlamış markalar zaten yazdıklarınız ben sadece bu site hakkında bilgisi olan var mı onu merak ediyorum.

Vatan,Itopya,Incehesap tabii ki kendiledini kanıtlamış kurumlar. Ancak, sizin aldığınız ürün bir dünya markasi ise yani örneğin ASUS ise sorun yaşamanız halinda direkt ASUS ile irtibata geçip sorununuzu çözebilirsiniz. Ama bilindik olanın dışına çıkmamak gerek.

Evet galiba yeterince iyi anlatamadım. Bu siteden alışveriş yapan bir forum üyesi var mı varsa onun tecrübelerini okumak istiyorum yazılan firmaları hepimiz biliyoruz başka firma önermenize gerek yok.

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.
Yamaxstore olarak tüm ürünlerimizi markaların yetkilendirdiği distribütörlerden almaktayız. Dolayısıyla sattığımız tüm ürünler faturalı, garantili ve sıfırdır. Ödeme sistemi olarak 'ta iyzico kullanmaktayız. Umarım yardımcı olabilmişimdir. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…