Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #1 GitHub - DevER-M/yami: An open-source music player with simple UI Windows'a indiriliniyor. Ama EXE dosyası yok. Bende kurmayı bilmiyorum. Kodları PowerShell, CMD, git bash. Programlarında denedim. Olmadı. Dosya geliyor. Ama program açılımyor. Client Challenge nereye yazmalıyım bu kodları? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Mart 2025
GitHub - DevER-M/yami: An open-source music player with simple UI Windows'a indiriliniyor. Ama EXE dosyası yok. Bende kurmayı bilmiyorum. Kodları PowerShell, CMD, git bash. Programlarında denedim. Olmadı. Dosya geliyor. Ama program açılımyor. Client Challenge nereye yazmalıyım bu kodları?
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 11 Mart 2025 #2 Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin.
Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin.
Oldus Hectopat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2025 #3 Maomao dedi: Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncel sürüm kurulu. Deniyorum ama hata verdi onu da paylaşıyım. Maomao dedi: Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin. Genişletmek için tıkla... Verdiği hata. Dosya Ekleri 1741711160079.png 59,9 KB · Görüntüleme: 22
Maomao dedi: Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin. Genişletmek için tıkla... Güncel sürüm kurulu. Deniyorum ama hata verdi onu da paylaşıyım. Maomao dedi: Bilgisayara Python'u kurdunuz mu? Download Python The official home of the Python Programming Language www.python.org Güncel olanı kurduktan sonra kodları yönetici izni verilmiş CMD üzerinden yürütüp deneyin. Genişletmek için tıkla... Verdiği hata.
Maomao Megapat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 5.066 Makaleler 20 Çözümler 227 Yer Erzincan ❄️ 11 Mart 2025 #4 Mesajı olduğu gibi paylaşamıyorum, bunu dener misin?