Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Dün çalışan cihazım bugün çalışmadı. Şunu fark ettim bugün çalışmadı anakarta baktım ve son hal böyle 2 parça var. Dosya Ekleri IMG-20250628-WA0000.jpeg 206 KB · Görüntüleme: 35 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Dün çalışan cihazım bugün çalışmadı. Şunu fark ettim bugün çalışmadı anakarta baktım ve son hal böyle 2 parça var.
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 28 Haziran 2025 #2 Kapasitör onlar. Bu kadar dönmüş olması normal değil, değişmesi gerekiyor.
Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #3 Emrecngz dedi: Kapasitör onlar. Bu kadar dönmüş olması normal değil, değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... nerde değiştirtebilirim
Emrecngz dedi: Kapasitör onlar. Bu kadar dönmüş olması normal değil, değişmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... nerde değiştirtebilirim
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 28 Haziran 2025 #4 Exercus dedi: Nerede değiştirtebilirim Genişletmek için tıkla... Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça.
Exercus dedi: Nerede değiştirtebilirim Genişletmek için tıkla... Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça.
Exercus Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #5 Emrecngz dedi: Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça. Genişletmek için tıkla... tamamdır Emrecngz dedi: Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça. Genişletmek için tıkla... ortalama ne kadar tutar 3 tane böyle yamukluk var
Emrecngz dedi: Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça. Genişletmek için tıkla... tamamdır Emrecngz dedi: Bütün bilgisayarcılar yapabilir çok yaygın bir parça. Genişletmek için tıkla... ortalama ne kadar tutar 3 tane böyle yamukluk var
Emrecngz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 7.043 Çözümler 47 Yer Mersin 28 Haziran 2025 #6 Malzemenin maliyeti 3 5 lira bişeydir, iki dakikalık lehimleme işi var. Eğer arıza sadece bundan ibaretse 50 lira falan işçilik alsa yeterlidir diye düşünüyorum, birisi benden istese para bile almam. Piyasadan haberim yok ama.
Malzemenin maliyeti 3 5 lira bişeydir, iki dakikalık lehimleme işi var. Eğer arıza sadece bundan ibaretse 50 lira falan işçilik alsa yeterlidir diye düşünüyorum, birisi benden istese para bile almam. Piyasadan haberim yok ama.
8 819631 Picopat Katılım 3 Ağustos 2024 Mesajlar 246 Çözümler 2 28 Haziran 2025 #7 Exercus dedi: Dün çalışan cihazım bugün çalışmadı. Şunu fark ettim bugün çalışmadı anakarta baktım ve son hal böyle 2 parça var. Genişletmek için tıkla... Çoklu prizde yüksek watt çeken herhangi bir elektrikli cihaz ya da cihazlar çalışıyor mu?
Exercus dedi: Dün çalışan cihazım bugün çalışmadı. Şunu fark ettim bugün çalışmadı anakarta baktım ve son hal böyle 2 parça var. Genişletmek için tıkla... Çoklu prizde yüksek watt çeken herhangi bir elektrikli cihaz ya da cihazlar çalışıyor mu?