Yamuk anakart pin nasıl düzeltilir?

Selimcan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar bugun PC'yi komple temizliyim derken islemci yuvasinin 1 tane pini yamulmus duzeltmeye calistim ama diger pinler gibi durmadi PC'yi acmaya calisirken 5 saniye sonra res atip tekrar aciliyor ama ekran gelmiyor. Termal macun surulu degil ondan olabilir mi veya bu pini duzeltme sansim var mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer düzeltemezsen en azından başka pinlere değmesini engelle. Forumlarda 1-2 pin eksik şekilde pc kullanan kişileri gördüğüm oldu.

Toplu iğne ile deneyebilirsiniz. Kapanmasının sebebi ise termal macun sürülü olmamasından kaynaklanabilir.

Toplu iğne ile deneyebilirsiniz. Kapanmasının sebebi ise termal macun sürülü olmamasından kaynaklanabilir.
Normalde kapanması için belli ısıyı geçmesi lazım diye biliyorum. Buda o sürede olmaz.

Termal macun sürüp deneseniz macundan mı değil mi anlamış olursunuz.

Macunlarini surdum bir sonuc alamadim anakart bozulmus yenisini aldim suan duzeldi yorumlariniz icin tesekkurler

Geçmiş olsun. Soket 478 döneminde P4 2.8Ghz işlemcimin pini yamulmuştu. Cımbız yardımıyla düzelttiğimi ve de 2 sene daha kullandığımı hatırlıyorum.

Ucuz anakartın avantajı bi arıza oldumu binlerce lira masrafa sokmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…