Yamuk ekran kartına yapılan destek olmuş mu?

Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz?

Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz?
Dediklerinizin hepsi yapılı. Zamanla böyle oldu, ilk başlarda kart dümdüz duruyordu.

Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz.

Hocam kardeşiniz küçükse PC ile son saatleriniz olabilir. Birazdan suikast te bulunacaktır.

Daha bir sürü bu serinin oyuncakları var bir tane itfaiye aracına kalmaz diye umuyorum. Eğer salça olmaya kalkarsa onu odaya almam.

Çocukların yapacakları belli olmaz bnim kardeşim eski fareumu ketçap mayonezle bulamıştı.

Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz.

İyi olmuş hocam sorun çıkartmaz umarım.

Umarım hocam, oyuncak metal olduğu için güvenli geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…