N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #1 Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz. Dosya Ekleri IMG_20231225_225853.jpg 39,9 KB · Görüntüleme: 103
Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 25 Aralık 2023 #2 Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz?
Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz?
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #3 SeyitEkrem dedi: Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsi yapılı. Zamanla böyle oldu, ilk başlarda kart dümdüz duruyordu.
SeyitEkrem dedi: Hahahhahshas Hocam çok tatlı olmuş elinize sağlık. Sokete iyice oturduğundan ve vidaları iyi bağladığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Dediklerinizin hepsi yapılı. Zamanla böyle oldu, ilk başlarda kart dümdüz duruyordu.
SeyitEkrem Hectopat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 697 Makaleler 4 Çözümler 33 25 Aralık 2023 #4 Sorun yok gibi duruyor. Böyle durabilir Hatta güzel bir hava katmış.
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 8 25 Aralık 2023 #5 Gayet güzel olmuş. Kıpırdayacağını sanmıyorum.
SadeceBirisi. da Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri 12100f asus dual rx 6600 Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #6 NullSptr3 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kardeşiniz küçükse PC ile son saatleriniz olabilir. Birazdan suikast te bulunacaktır.
NullSptr3 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam kardeşiniz küçükse PC ile son saatleriniz olabilir. Birazdan suikast te bulunacaktır.
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #7 SadeceBirisi. da dedi: Hocam kardeşiniz küçükse PC ile son saatleriniz olabilir. Birazdan suikast te bulunacaktır. Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü bu serinin oyuncakları var bir tane itfaiye aracına kalmaz diye umuyorum. Eğer salça olmaya kalkarsa onu odaya almam.
SadeceBirisi. da dedi: Hocam kardeşiniz küçükse PC ile son saatleriniz olabilir. Birazdan suikast te bulunacaktır. Genişletmek için tıkla... Daha bir sürü bu serinin oyuncakları var bir tane itfaiye aracına kalmaz diye umuyorum. Eğer salça olmaya kalkarsa onu odaya almam.
SadeceBirisi. da Decapat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Sistem Özellikleri 12100f asus dual rx 6600 Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #8 NullSptr3 dedi: Daha bir sürü bu serinin oyuncakları var bir tane itfaiye aracına kalmaz diye umuyorum. Eğer salça olmaya kalkarsa onu odaya almam. Genişletmek için tıkla... Çocukların yapacakları belli olmaz bnim kardeşim eski fareumu ketçap mayonezle bulamıştı.
NullSptr3 dedi: Daha bir sürü bu serinin oyuncakları var bir tane itfaiye aracına kalmaz diye umuyorum. Eğer salça olmaya kalkarsa onu odaya almam. Genişletmek için tıkla... Çocukların yapacakları belli olmaz bnim kardeşim eski fareumu ketçap mayonezle bulamıştı.
ScarlettJohansson Hectopat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 945 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Bursa Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A7 3050 Tİ 8 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Video Editör 25 Aralık 2023 #9 NullSptr3 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş hocam sorun çıkartmaz umarım.
NullSptr3 dedi: Başlıkta bahsettiğim gibi arkadaşlar, olmuş mu? Evde böyle bir oyuncak vardı ve ben bunu bu niyetle kullandım. Umarım kardeşim bana salça olmaz. Genişletmek için tıkla... İyi olmuş hocam sorun çıkartmaz umarım.
N NullSptr3 Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 619 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2023 #10 Umarım hocam, oyuncak metal olduğu için güvenli geldi bana.