Yamuk klavye nasıl düzeltilir?

Farukkkkk

Centipat
Daha fazla  
İncehesap'tan 4 ay önce almış olduğum ASUS ROG flare 2 animate klavyemin bugün yamuk olduğunu fark ettim. Yani bugüne kadar nasıl fark etmedim ben de anlamadım ama bir gün otururken klavyenin gözüme yamuk geldi.

IMG_20241222_130255.jpg

Fark ettim ve gerçekten de orta kısım yukarıya doğru kalkık. Şimdi ben üzerinden 4 ay geçti alalı garantiye başvursam değişim talebimi onaylar mı ASUS acaba?

İncehesap'tan 4 ay önce almış olduğum ASUS ROG flare 2 animate klavyemin bugün yamuk olduğunu fark ettim. Yani bugüne kadar nasıl fark etmedim ben de anlamadım ama bir gün otururken klavyenin gözüme yamuk geldi.

Eki Görüntüle 2379665

Fark ettim ve gerçekten de orta kısım yukarıya doğru kalkık. Şimdi ben üzerinden 4 ay geçti alalı garantiye başvursam değişim talebimi onaylar mı ASUS acaba?
Zemin düz mü?

Eki Görüntüle 2379665

Bence yamukluk şaside tuşları ve anakartı söküp şasiyi çekiçle düzeltmeye çalış ve ayrıca şasi demir mi metal mi plastik mi ve ayrıca garanti var mı var ise böyle fantezilere girme.

Kendiniz müdalahe etmeye çalışmayın kullanıcı hatası bulurlarsa garanti iptal olur.

Rahatsız ediyorsa garantiye başvurup 1 - 1.5 ay zahmetten sonra yenisini alabilirsiniz, alamayadabilirsiniz.
Ayrıca kronik bir sıkıntı da olabilir.

Bence kabul etmezler çünkü kullanımı azıcık etkileyen bir durum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı