5 540312 Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 8.738 Çözümler 42 20 Haziran 2022 #21 TeknoAdam dedi: Ben de onu diyorum ya. Okuduğunu açıklamama gerek var mı? Ben de onu diyorum ya. Okuduğunu açıklamama gerek var mı? Sürprizbozan: Varsa tıkla. Garantiye gönder demek servise gönder demek. Ki bunu siz söylediniz ben de servis ne yapacak diye sordum. Genişletmek için tıkla... Yanlış kişiye yazıyorsun.
TeknoAdam dedi: Ben de onu diyorum ya. Okuduğunu açıklamama gerek var mı? Ben de onu diyorum ya. Okuduğunu açıklamama gerek var mı? Sürprizbozan: Varsa tıkla. Garantiye gönder demek servise gönder demek. Ki bunu siz söylediniz ben de servis ne yapacak diye sordum. Genişletmek için tıkla... Yanlış kişiye yazıyorsun.
T TeknoAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 1.045 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 20 Haziran 2022 #22 Ersin Zr dedi: Garantisi varsa gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya yazacaktım, karışıklık olmuş. @540312
Ersin Zr dedi: Garantisi varsa gönderebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Buraya yazacaktım, karışıklık olmuş. @540312