Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #1 İşlemcimin pini yamuktu anakarta oturttuktan sonra düzeldi ve kendi ağırlığı ile oturmaya başladı sorun teşkil eder mi?
İşlemcimin pini yamuktu anakarta oturttuktan sonra düzeldi ve kendi ağırlığı ile oturmaya başladı sorun teşkil eder mi?
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.429 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #2 Düzelttiysen ve kırmadıysan sorun yok. "Çalışıyorsa elleme"
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #3 FehmiDogru.js dedi: Çalışıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU henüz gelmedi bakamadım ancak oturuyor ve pinlerde bir yamukluk yok.
FehmiDogru.js dedi: Çalışıyorsa sorun yok. Genişletmek için tıkla... Hocam PSU henüz gelmedi bakamadım ancak oturuyor ve pinlerde bir yamukluk yok.
FehmiDogru.js Megapat Çözüme Giden Yol Mahalle Bilgisayarcısı Kıdemli Üye Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 9.429 Makaleler 1 Çözümler 336 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 (All Core 4.6 GHz @ 1.31V) Ekran Kartı: PowerColor Red Devil RX 6700 XT 12 GB RAM: Patriot Viper Steel 32GB DDR4-3200 CL16 Anakart: Gigabyte B550 Eagle ATX Güç kaynağı: Cooler Master GX Bronze 750W Kasa: Zoko Chiko ARGB SSD: Kioxia Exceria Heatsink 1TB NVMe Gen4 HDD 1: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 3.5" HDD 2: Seagate 1TB 7200RPM SATA3 2.5" İşlemci Soğutucu: Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2025 #4 Alparow dedi: Hocam PSU henüz gelmedi bakamadım ancak oturuyor ve pinlerde bir yamukluk yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorunu büyütmeye gerek yok. Pinlerde kopuk yoksa çalışır.
Alparow dedi: Hocam PSU henüz gelmedi bakamadım ancak oturuyor ve pinlerde bir yamukluk yok. Genişletmek için tıkla... O zaman sorunu büyütmeye gerek yok. Pinlerde kopuk yoksa çalışır.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #5 FehmiDogru.js dedi: Düzelttiysen ve kırmadıysan sorun yok. "çalışıyorsa elleme" Genişletmek için tıkla... Yani sorun teşkil etmez değil mi? FehmiDogru.js dedi: O zaman sorunu büyütmeye gerek yok. Pinlerde kopuk yoksa çalışır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun hocam.
FehmiDogru.js dedi: Düzelttiysen ve kırmadıysan sorun yok. "çalışıyorsa elleme" Genişletmek için tıkla... Yani sorun teşkil etmez değil mi? FehmiDogru.js dedi: O zaman sorunu büyütmeye gerek yok. Pinlerde kopuk yoksa çalışır. Genişletmek için tıkla... Tamam sağ olun hocam.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 24 Ocak 2025 #6 Herhangi bir problem olmaz. Youtube'da bunla ilgili pek çok video mevcut. Pinlerden bazılarını çıkartsanız bile çalışabiliyor rahat olun.
Herhangi bir problem olmaz. Youtube'da bunla ilgili pek çok video mevcut. Pinlerden bazılarını çıkartsanız bile çalışabiliyor rahat olun.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #7 Zireael14 dedi: Herhangi bir problem olmaz. YouTube'da bununla ilgili pek çok video mevcut. Pinlerden bazılarını çıkartsanız bile çalışabiliyor rahat olun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
Zireael14 dedi: Herhangi bir problem olmaz. YouTube'da bununla ilgili pek çok video mevcut. Pinlerden bazılarını çıkartsanız bile çalışabiliyor rahat olun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam.
E emin.gunay Picopat Katılım 21 Eylül 2024 Mesajlar 353 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Siber güvenlik 24 Ocak 2025 #8 Sorun sadece pin yamukluğu ise sorun olmaz. Ancak düşme mevcutsa sorun oluşabilir. Deneyip görmeniz lazım.
Sorun sadece pin yamukluğu ise sorun olmaz. Ancak düşme mevcutsa sorun oluşabilir. Deneyip görmeniz lazım.
Alparow Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 406 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #9 emin.gunay dedi: Sorun sadece pin yamukluğu ise sorun olmaz. Ancak düşme mevcutsa sorun oluşabilir. Deneyip görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir boşluk yok.
emin.gunay dedi: Sorun sadece pin yamukluğu ise sorun olmaz. Ancak düşme mevcutsa sorun oluşabilir. Deneyip görmeniz lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam herhangi bir boşluk yok.
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2025 #10 Alparow dedi: İşlemcimin PIN'i yamuktu anakarta oturttuktan sonra düzeldi ve kendi ağırlığı ile oturmaya başladı sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çalışıyorsa ellemeyin bence.
Alparow dedi: İşlemcimin PIN'i yamuktu anakarta oturttuktan sonra düzeldi ve kendi ağırlığı ile oturmaya başladı sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Çalışıyorsa ellemeyin bence.