Yamulan işlemci pinini düzeltip kullanmak sorun olur mu?

Tekrar baktım ve herhangi bir boşluk veya bir yamukluk yok çalışacağını düşünüyorum.

Tekrar baktım ve herhangi bir boşluk veya bir yamukluk yok çalışacağını düşünüyorum.

Umarım çalışır yukarıdaki arkadaşa aldanma boş yorum yapmis.

Ben sadece sağ omzundaki şeytanım. Benim söylediğimi yaparsan paran cebinde kalır.

Fakirler için umut ışığı olmaya çalışıyorum burada.

Bilgisayarcının durumuda kotu belki adam zor durumda belki bunlarında dusunuyor musun?

Ben sadece kendimi düşünürüm Türkiye hayatda kalmaya çalışıyosansa normal biraz da sen dolandır ne olacak.

İyi sen git dolandir o zaman senden çıkar o para elbet bir gün.

Ben sadece kendimi düşünürüm Türkiye hayatda kalmaya çalışıyosansa normal biraz da sen dolandır ne olacak.
Bir gün ashab Peygamberimiz (s.a.v.)'den Hz. Ali'yi niçin çok sevdiğini sordu. Hz Peygamber (s.a.v.) o anda mecliste bulunmayan Hz. Ali'yi çağırmaya adam gönderdi ve orada bulananlara sordu:
- Birisine iyilik etseniz, o da size kötülük etse ne yapardınız? Cevap verdiler:
- Yine iyilik ederiz.
- Yine kötülük yapsa?
- Biz yine iyilik ederiz?
- Yine kötülük yapsa?
Ashab cevap vermedi, başlarını öne eğdiler. Bunun anlamı kötülüğe kötülükle mukabele etmesek bile iyilik yapmaya devam etmeyiz, demekti.
Bu sırada Hz. Ali o meclise geldi. Rasûlullah Hz. Ali'ye sordu:
- Ya Ali, iyilik ettiğin biri sana kötülük etse ne yapardın?
- Yine iyilik ederdim.
- Yine kötülük yapsa?
- Yine iyilik yapardım.
Hz. Peygamber (s.a.v.) soruyu tam yedi defa tekrarladı. Hz. Ali yedi defasında da “Yine iyilik ederdim.” diye cevap verdi. Ashab:
- Ya Rasûlullah, Ali'yi çok sevmenizin sebebini şimdi anladık, dediler.
Herkesin kendi yaptığı şahsi ameli. Bu dünyada yaptın dolandırdın hiçbirşey karşılıksız kalmaz böyle bir davranış kabul edilemez. Arkadaşın dediği gibi o para senden mutlaka çıkar, ama anlarsın ama anlamazsın senin bileceğin iş. Bu kıssayı unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…