Ders çalışmıyorum diye tableti kitapların arasında unutup kaldırmıştım bir müddet önce.
Bu unutkanlığımın bana dönüşü patlamış bir LCD ve yamulmuş bir tablet olarak dönmüş maalesef.
Ekranı patlak olarak kullanabilirim ancak yamuk olması beni epey sekteye uğratacak gibi duruyor.
Bu yamulmayı düzeltme konusunda etkileyici fikirlerinizi bekliyorum. Şu an planım ters yüzüne kitaplıktaki kütükleri koyma yönünde.
@Teru Telefonunuzu kılıfsız bir şekilde masaya koyduğunuzda oluşan sallanmanın en az iki katını düşünün efendim. Belirgin bir kavis var cihazın tam ortasında.
@xyunustr Ekran patlamış efendim. O konuda olan olmuş zaten.
@Teru Telefonunuzu kılıfsız bir şekilde masaya koyduğunuzda oluşan sallanmanın en az iki katını düşünün efend'm. Belirgin bir kavis var cihazın tam ortasında.
O kavis yüzünden düzeltmeye çalışırken yamulma artabilir. Yenisini alacak bütçeniz yoksa belki bir telefoncuya götürüp bir şey yapabiliyorlar mı sorabilirsiniz de.
@Teru Telefonunuzu kılıfsız bir şekilde masaya koyduğunuzda oluşan sallanmanın en az iki katını düşünün efendim. Belirgin bir kavis var cihazın tam ortasında.
@xyunustr Ekran patlamış efendim. O konuda olan olmuş zaten.
Çok uğraşmadığınız belli o yüzden ikinci el veya S10 FE tarzı şeyler işinizi görür diye düşünmüştüm. Tabii kasasını ekranını değiştirmek isteyeceklerdir ama bazen mantıklı alternatif sunan da oluyor. Modeli neydi?
Genellikle teknik serviste ekran alabilirsin modele uygun varsa tabii ama bu tabletten daha masraflı ve belki ekranı solmuş olabilir sonra. Bunu yaşayan bir kişi olarak söyleyebilirim.