W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Nisan 2023 #1 Merhaba, kart cüzdanda dururken yamulmuş (gerekirse fotoğraf atarım). ATM'ye kartı soksam yutar mı yoksa işlem yaptırır mı? Şimdiden teşekkürler. Son düzenleme: 4 Nisan 2023
Merhaba, kart cüzdanda dururken yamulmuş (gerekirse fotoğraf atarım). ATM'ye kartı soksam yutar mı yoksa işlem yaptırır mı? Şimdiden teşekkürler.
nydachles Hectopat Katılım 6 Haziran 2021 Mesajlar 148 Çözümler 1 Yer Çukurova Turkey/ADANA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FLO Satış Danışmanı 4 Nisan 2023 #2 Chip zarar görmedi ise ve herhangi bir kırık yok ise işlem yapılabilir.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #3 Yamulmuşsa kart yuvasına sıkışma ihtimali var. Bence çekim yapacağınız banka şubesine giderek sorun ve banka önünde bulunan ATM'de deneyin.
Yamulmuşsa kart yuvasına sıkışma ihtimali var. Bence çekim yapacağınız banka şubesine giderek sorun ve banka önünde bulunan ATM'de deneyin.
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Nisan 2023 #4 nydachles dedi: Chip zarar görmedi ise ve herhangi bir kırık yok ise işlem yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Çipte herhangi bir sorun yok hatta temassız işlem yapabiliyorum ama ATM kart koyma yeri hassas ise belki kabul etmeyip yutar falan diye çekiniyorum.
nydachles dedi: Chip zarar görmedi ise ve herhangi bir kırık yok ise işlem yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Çipte herhangi bir sorun yok hatta temassız işlem yapabiliyorum ama ATM kart koyma yeri hassas ise belki kabul etmeyip yutar falan diye çekiniyorum.
ismejxenk Decapat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 603 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #5 Will Bettelheim dedi: Çipte herhangi bir sorun yok hatta temassız işlem yapabiliyorum ama ATM kart koyma yeri hassas ise belki kabul etmeyip yutar falan diye çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim arkadaşın kırık uzun süredir kullanıyor bir sıkıntı çıkmadı fotoğrafını atarsan yardımcı olabiliriz.
Will Bettelheim dedi: Çipte herhangi bir sorun yok hatta temassız işlem yapabiliyorum ama ATM kart koyma yeri hassas ise belki kabul etmeyip yutar falan diye çekiniyorum. Genişletmek için tıkla... Bizim arkadaşın kırık uzun süredir kullanıyor bir sıkıntı çıkmadı fotoğrafını atarsan yardımcı olabiliriz.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.758 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #6 Benim İş Bankası kartım da yamuk biraz ama şu ana kadar hiç yutma gibi bir problem yaşamadım.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2023 #7 Bu arada benim eskiden kırılan ve koli bandı ile yapıştırarak kullandığım banka kartım vardı. Sıkıntı çıkmıyordu.
Bu arada benim eskiden kırılan ve koli bandı ile yapıştırarak kullandığım banka kartım vardı. Sıkıntı çıkmıyordu.
Brenoo Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Nisan 2023 #8 Emin olun yamukluğu bırakın kırık bir kartım vardı bantla yapıştırmıştım(temaslıydı). Hiçbir sorun çıkarmıyordu.
Emin olun yamukluğu bırakın kırık bir kartım vardı bantla yapıştırmıştım(temaslıydı). Hiçbir sorun çıkarmıyordu.