Yamulmuş Telefonu Kullanmak Tehlikeli midir?

1575727857094.png

Burada gördüğünüz üzere bükülen kısmın batarya ile ilgisi yok. Ayrıca pil bükülürse delinir, delinirse de yanar çünkü havada oksijen var. Olsaydı şu ana kadar olurdu yani :D

Bence çalışma. Yetkili servise vermek en mantıklısı. Ücret çıksa bile en azından sorunu varsa onu görürsün.
Yetkili servis muhtemelen yüksek bir rakam çıkaracaktır.

Eğer pilde herhangi bir bükülme, eğilme vs. yoksa muhtemelen sağlamdır, ekranda ve anakartta herhangibir sıkıntı yoksa kasa değişimiyle hallolur.

Yetkili servis muhtemelen yüksek bir rakam çıkaracaktır.

Eğer pilde herhangi bir bükülme, eğilme vs. yoksa muhtemelen sağlamdır, ekranda ve anakartta herhangibir sıkıntı yoksa kasa değişimiyle hallolur.
Attığım mesajı okudunuz mu? Ücret çıkabileceğini belirttim zaten. En azından bir sorunu varsa onu görebilir arkadaş.

Attığım mesajı okudunuz mu? Ücret çıkabileceğini belirttim zaten. En azından bir sorunu varsa onu görebilir arkadaş.
Telefonun yeni fiyatı zaten 1300TL civarında, yetkili servis kasa ve batarya için yüksek bir fiyat çıkaracaktır muhtemelen, telefonun zaten ekran sıkıntısı olduğunu göz önünde bulundurursak bence yetkili serviste tamir ettirmeye değmez. O anlamda demiştim. Tabi ki bu işlemleri daha ucuza yapan servisler de var.
Eki Görüntüle 470020

Burada gördüğünüz üzere bükülen kısmın batarya ile ilgisi yok. Ayrıca pil bükülürse delinir, delinirse de yanar çünkü havada oksijen var. Olsaydı şu ana kadar olurdu yani :D
Pil hasar alır almaz yanacak diye bir şart yok, küçük bir ihtimal bile olsa sonradan şarj veya deşarj olurken yanma şansı var.
Lityum piller katot ve anot arasındaki yalıtım katmanı hasar gördüğünde yanmaya başlar.

Ben şahsen pilin bükülmesinden çok kasanın bükülme nedeniyle pilin herhangi bir bölgesini delme ihtimalinden korkuyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı