H Hypeer Hectopat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 2.393 Makaleler 1 Çözümler 1 19 Kasım 2020 #1 Oturduğum binanın altyapısı gözükmüyor fakat hemen yanımızda olan binada altyapı var yazıyor. Aramızda sadece 2-3 metre var bu bina ile. Sizce bu durumda ne yapılabilir?
Oturduğum binanın altyapısı gözükmüyor fakat hemen yanımızda olan binada altyapı var yazıyor. Aramızda sadece 2-3 metre var bu bina ile. Sizce bu durumda ne yapılabilir?
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #2 Ethernet kablosu çekin eskiden ben öyle yapmıştım Ortaklaşa öderseniz faturayı. Yada direk Türk Telekom`a gidip alt yapı başvurusunda bulunun.
Ethernet kablosu çekin eskiden ben öyle yapmıştım Ortaklaşa öderseniz faturayı. Yada direk Türk Telekom`a gidip alt yapı başvurusunda bulunun.
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 19 Kasım 2020 #3 kermy dedi: Ethernet kablosu çekin eskiden ben öyle yapmıştım Ortaklaşa öderseniz faturayı. Yada direk Türk Telekom`a gidip alt yapı başvurusunda bulunun. Genişletmek için tıkla... Matkapla duvarı delerek?
kermy dedi: Ethernet kablosu çekin eskiden ben öyle yapmıştım Ortaklaşa öderseniz faturayı. Yada direk Türk Telekom`a gidip alt yapı başvurusunda bulunun. Genişletmek için tıkla... Matkapla duvarı delerek?
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.311 Makaleler 5 Çözümler 44 19 Kasım 2020 #4 poorfredo dedi: Matkapla duvarı delerek? Genişletmek için tıkla... Pencere diye bir şey var.
kermy Picopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2020 #5 poorfredo dedi: Matkapla duvarı delerek? Genişletmek için tıkla... Pencereye sıkıştırmıştım ben kapanıyordu da pencere kablo kırılmıyordu da. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2020
poorfredo dedi: Matkapla duvarı delerek? Genişletmek için tıkla... Pencereye sıkıştırmıştım ben kapanıyordu da pencere kablo kırılmıyordu da.