Yan binada boş port var ancak binada yok

Oguztaha2323

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar herkese Türk Telekom kullanıcısıyım evimde altyapımda 66Mbps destekliyor ama boş port yok diye bağlatamıyorum ama yan binamda boş port var bende yok bu nasıl oluyor müdürlüğe gidip görüştüğümde ise mahallemde boş port olmadığı söylenmekteydi bu nasıl oluyor yan binamda benim mahallemde sonuçta port var mahallemde ama binam da yok binama port getirtmek için ne yapmam lazım ne gibi bir süreç beni bekliyor yardımınız için şimdiden teşekkür ederim.

Sistemsel sorunlardan birisi bu. Twitter'den Yusuf kıraç'a ulaşın, çözecektir.
Altyapı sorgulamada 25Mbps VDSL gösteripte, modemde 212Mbps alanlar mı dersin.
Neleri var neleri.

Yine de gitmeniz gerekiyor hocam.

Eyvallah biliyorum da nasıl bir süreç beni bekliyor ne söylemem veya ne yapmam gerekiyor kaç gün veya kaç ayda boş port getirirler? Yardımınız ve ilginiz için teşekkür ederim.
Sistemsel sorunlardan birisi bu. Twitter'den Yusuf kıraç'a ulaşın, çözecektir.
Altyapı sorgulamada 25Mbps VDSL gösteripte, modemde 212Mbps alanlar mı dersin.
Neleri var neleri.

Vallaha 66 Mbps yazıyor ve altında boş port yok yazıyor yan bina bakıyorum boş port var ve 100 Mbps gösteriyor çok sinir bozucu ve insanın zoruna gidiyor ve ne gibi mesaj göndereceğim ne yazmam gerekiyor?

@Oguztaha2323 yan binamda boş port var ve 100Mbps veriyorlar, bana port ve internet sağlayamıyorlar.
Binama gelen kabloların değiştirilmesini veya port açılmasını istiyorum hocam diyebilirsiniz.

Elbette yardımcı olurum hocam. Bunları dilekçeye yazıp vermeniz gerekiyor. Durumu aynen anlatın. Altyapı talebinde de bulunabilirsiniz. Tahminimce bir hafta içinde cevap verilecektir.

İfadeler: Pxn
Mesaj gönderdim özelden cevabını bekliyorum muhtemelen ne zaman cevap verir acaba veya geri dönüş sağlar mı iletişim numarama kadar ilettim çünkü

@Oguztaha2323 sabah 8-9 gibi kahvaltı yaparken Twitter'den sorunlara yardımcı oluyor, gün içindede baktığı oluyor. Ama sabah yazar büyük ihtimal ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…