Yan monitör görüntü vermiyor

Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhaba, dün BIOS'ta işlemciye PBO ayarlamaları yapıyordum. Tek tek ince ayarları denerken bilgisayarı bir kez daha açtım ve yan monitörüm görüntü vermeyi kesmişti. Ekran kartı sürücüsü de sürekli kendini resetliyordu sanki sıfırdan kurulum yapıyormuşum gibi, bu da bilgisayarı kullanılamaz hale getiriyordu doğal olarak. Sorunun ilk başta BIOS ayarlarında olduğunu düşündüğüm için ayarlarımı sıfırladım ve sorun devam ediyordu. Sonra monitöre görüntü gelmediği için onun HDMI kablosunu çıkarttım ve artık sürücüler resetlenmeyi kesmişti sorun çözülmüştü fakat yan monitörüm tamamen gitmişti. Tekrardan BIOS ayarlarını yaptım ve bilgisayarı tek monitör olarak açtım sorun yine yok, yani sorunum monitörden kaynaklı.
Denediğim çözümler DDU ile güvenli modda sürücüleri silip tekrar yükledim çözülmedi, monitörlerimin kablolarını değiştirdim. Ana monitördeki DP kablosuyla yan monitörü bağlamaya çalıştım fakat hiç görüntü bile vermedi. Yan monitörün HDMI kablosu ile ana monitörü sorunsuz çalıştırdım yani kablolarda da bir sorun yok. Çözümü bir türlü bulamadım tam da PBO ayarları yaparken gitmesi fakat sıfırlayınca geri düzelmemesi garip geldi. Şu an yan monitörümü kullanamıyorum çözümü varsa bilmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı