Acer Nitro RG241y kullanıyordum, iç paneli kırıldı. Tamir fiyatı neredeyse yeni fiyatı oluyormuş. Bana yan monitör önerebilir misiniz?
![]()
Dahua 23.8" LM24-E231 165Hz 1ms Adaptive-Sync 1080p IPS Oyuncu Monitörü - Dahua
LM24-E231 - 3.936 TL 'den başlayan fiyatları, hızlı teslimat ile güvenli alışveriş Vizyon Bilgisayar'da!www.vizyonbilgisayar.com
Rehber: Dahua LM24-E231 alınır mı?
Dahua LM24-E231 Renk gamutları Renk gamutları fiyatına göre çok çok iyi çıkmış. MSİ ve ASUS gibi markaların giriş seviye modelleri %73-80 DCI-P3 görürken bu model bir incelemede %89 diğerinde %93 DCI-P3 çıkmış. %90 DCI-P3 demek geniş renk gamutuna sahip olduğunu gösteriyor. Giriş seviyede...techolay.net
Bildiğim markalardan devam etmek istiyorum öyle aman aman bir şeyde lazım değil IPS vemin 144Hz olması lazım.
İyisini bulabiliyorsan başkasını al diyeyim.Bildiğim markalardan devam etmek istiyorum öyle aman aman bir şeyde lazım değil IPS ve min 144Hz olması lazım.
Bildiğim markalardan devam etmek istiyorum öyle aman aman bir şeyde lazım değil IPS vemin 144Hz olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.