Gkmen Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2022 #1 Dün yan monitörüm geldi. Bugün de kurdum. Ekrana falan kaydırıp geçebiliyorum lakin yan monitörde açtığım programlar ana monitöre açılıyor. Bunun hakkında ne yapmalıym?
Dün yan monitörüm geldi. Bugün de kurdum. Ekrana falan kaydırıp geçebiliyorum lakin yan monitörde açtığım programlar ana monitöre açılıyor. Bunun hakkında ne yapmalıym?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 12 Ocak 2022 #2 Siz bir kere pencereyi oraya taşıyınca artık orada açılacaktır. Yani en son nerede kapattıysan pencereyi orada o şekilde açılır.
Siz bir kere pencereyi oraya taşıyınca artık orada açılacaktır. Yani en son nerede kapattıysan pencereyi orada o şekilde açılır.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 12 Ocak 2022 #3 Programı önceden hangi monitörde kapattıysan o monitörde açılır. Çoğu program 2. monitörden tıkladın diye o monitörde açılmaz maalesef.
Programı önceden hangi monitörde kapattıysan o monitörde açılır. Çoğu program 2. monitörden tıkladın diye o monitörde açılmaz maalesef.
Gkmen Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #4 Berkay Davas dedi: Programı önceden hangi monitörde kapattıysan o monitörde açılır. Çoğu program 2. monitörden tıkladın diye o monitörde açılmaz maalesef. Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler armas dedi: Siz bir kere pencereyi oraya taşıyınca artık orada açılacaktır. Yani en son nerede kapattıysan pencereyi orada o şekilde açılır. Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler
Berkay Davas dedi: Programı önceden hangi monitörde kapattıysan o monitörde açılır. Çoğu program 2. monitörden tıkladın diye o monitörde açılmaz maalesef. Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler armas dedi: Siz bir kere pencereyi oraya taşıyınca artık orada açılacaktır. Yani en son nerede kapattıysan pencereyi orada o şekilde açılır. Genişletmek için tıkla... hallettim teşekkürler