Yan odadaki modemden Ethernet kablosu nasıl çekilir?

Çiçek0

Hectopat
Daha fazla  
Odama PC için Ethernet kablosu çekmek istiyorum, modem yan odada. Evin duvarını delmeden farklı bir çözüm yolu var mıdır?

Yerden süpürgeliklerin üzerinden hatta mümkünse açıp içinden bile geçirebilirsin görüntü kirliliğini kaldırmak için.

3 yıldır, powerline kullanıyorum. Tavsiye ederim. İstersen araştırabilirsin.

Ethernet kablosu sağlıklı olarak en fazla 5 mt. uzunlukta olabilir. Ethernet kablosunu değil ama telefon hattından VDSL/ADSL sinyaliyle interneti kullanıyorsanız telefon kablosunu yerden tekmeliklerin üzerinden, üstten kapı üstündeki çerçevelerden kablo tutucu ile bir çekiçle tutturup bu hattı çekeceğiniz modeme istediğiniz metrajda çekersiniz. Uzunluk ne olursa olsun telefon sinyalinde ve onunla gelen ADSL/VDSL sinyalinde sanyal kaybı sıkıntısı kesinlikle olmaz. Kolay gelsin.

Yerden süpürgeliklerin üzerinden hatta mümkünse açıp içinden bile geçirebilirsin görüntü kirliliğini kaldırmak için.
Bunu düşünüyorum evet hocam da hani delmeden mümkün mü acaba diye sormak istemiştim.

3 yıldır, powerline kullanıyorum. Tavsiye ederim. İstersen araştırabilirsin.
Bunu gördüm hocam ama en ufak fikrim yok. Araştıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…