Yan odaya internet taşıma

coolbites

Kilopat
Arkadaşlar yeni kasa topladım, eski kasayı çocuklarım kullanacak. Yeni topladığım kasayı kendi odama getirmeyi planlıyorum, ethernet kablosu eski bilgisayarın olduğu yere kadar geliyor ve modem bir alt katımda bulunuyor. Odalar arası mesafe fazla olduğundan ethernet kablosuna hiç bulaşmak istemiyorum, ayak altında takılacak vb.
Access point alıp yeni kasa ile kablosuz bağlansam acaba sorun yaşar mıyım ya da önerileriniz neler olur? Şimdiden teşekkürler.

Kablolu bağlantı her zaman en sağlıklısıdır. Duvar kenarından askılar ve aparatlar ile gizleyerek bilgisayarınıza götürebilirsiniz kablonuzu. Kablo ile uğraşmamaya kararlı iseniz bir adet Access point işinizi görücektir fakat yinede üst kata taşımak için access pointinizi kablo karmaşası ile uğraşıcaksınız. Access pointin tek avantajı kullanıcağınız telefon tablet gibi cihazlarında üst katınızda çekicek olmasıdır.

Önerilerinizi göz önüne alarak kablolu bağlantı yapacağım.Peki bu switch’lerin hangisini almalıyım?İki farklı çoğaltıcı var sanırım biri adaptörlü enerji ile çalışan diğeri sprinter gibi sizce aralarında ne gibi farklar var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…