Yan sanayi aynı değerlere sahip şarj aleti

Arkadaşlar şarj aletimi evde unuttum, birkaç gün eve uğramayacağım için şu anda şarj aletime erişimim yok. Kutudan çıkan şarj aleti ile aynı değerlere sahip fakat markası belli olmayan bir şarj aleti alsam telefona bir zarar verir mi? Veya daha düşük, yüksek olmasının ne zararı olur?

Arkadaşlar şarj aletimi evde unuttum, birkaç gün eve uğramayacağım için şu anda şarj aletime erişimim yok. Kutudan çıkan şarj aleti ile aynı değerlere sahip fakat markası belli olmayan bir şarj aleti alsam telefona bir zarar verir mi? Veya daha düşük, yüksek olmasının ne zararı olur?
Orijinal olmayan tüm şarj aletleri batarya ömründen yer.

Bakıldığında verdiği değerler aynı değil mi? Neden sorun yaratıyor?
Düzensiz akım yollayabilir bunu sen, ben anlayamayız. Orijinal olarak kullanılan ürünlerin hepsi laboratuvar ortamında testten geçiyor. Markası belli olmayanlara bu tarz testler uygulanmıyor. Powerbank kullanıyorsanız eğer onu doldurup şarj edin daha güvenli.

O adaptörü kullanacağınıza varsa en azından markalı bir powerbank kullanın. Batarya ömrünü bitirmesini geçtim direkt şarj entegresini bozma ve Allah korusun pilde şişme/patlama gibi sorunlara bile yol açma riski var.

Düzensiz akım yollayabilir bunu sen, ben anlayamayız. Orijinal olarak kullanılan ürünlerin hepsi laboratuvar ortamında testten geçiyor. Markası belli olmayanlara bu tarz testler uygulanmıyor. Powerbank kullanıyorsanız eğer onu doldurup şarj edin daha güvenli.
@Evil Belief sadece 1 sefere mahsus kullanacağım, elimde ne adaptör var ne şarj aleti. Orijinal almam gerekecek sanırım.

Orjinali de biraz pahalı olabiliyor, çevrenizden temin edebilirseniz tek seferlik ise süper olur. Ama bir kaç günlük ise orjinal almanızı öneririm.
Aslında tek seferlik, 1 kere şarj etsem kendi şarj cihazıma ulaşana kadar kalan şarjım yeterli olacaktır sanıyorum. Tek seferlik o kadar para vermek istemediğim için aynı değerlerde yan sanayi kullansam sorun olur mu onu merak etmiştim.

@Evil Belief sadece 1 sefere mahsus kullanacağım, elimde ne adaptör var ne şarj aleti. Orijinal almam gerekecek sanırım.
1 seferlik için o kadar para verilmez hocam, ben "birkaç günlüğüne" dediğiniz için öyle dedim. Çevrenizde farklı markanınkini bile kullanan varsa orijinal bir adaptör varsa onu kullansanız iyi olur, kablo hadi neyse de adaptör çok önemli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı