Yan siteyi nereye şikayet edebilirim?

Onu haftada 1 yapıyorlar. Genelde boru kesip duruyolar camdan baktığımda. Traktör alıp oradan oraya sürüyolar. Bir sitede traktör ne arar hala anlamadım gitti.
Başkasının yaptığını bırak. Sen yap. Git o yazdığımı söyle, aldığın yanıtı burada yaz bakalım sıkıntı neymiş. Bak bizim İzmir'deki evin karşısına romanlar gelmişti onlar bile sabah 7'de gece 12'de falan şarkı açmıyordular yani kötünün kötüsü de var. Sizin oradakiler en azından ağızdan çıkan cümleyi anlar.

Sürekli yeni site mi yapılıyor ne hocam Yıkıp yıkıp yapmıyorlardır herhalde.

Henüz yeni bir yerleşim alanı varsa yan taraflara bir sürü site yapılabilir diye söylemiştim

Az önce bir amca gelip uyardı. Durdu iki dakika sonra devam etti. O dediğim amcada o sitede oturuyor. Bağırma sesini duydum ne bu ses diye. Sanki etrafta onlar varmış gibi ses çıkarıyorlar.
Henüz yeni bir yerleşim alanı varsa yan taraflara bir sürü site yapılabilir diye söylemiştim .

Yeni yerleşim yeri yok burada bizim etrafımızda en son inşaat 6 yıl önceydi. Bu dediğim yan site ise her gün inşaat sesi gibi ses çıkarıyorlar.

Şöyle bir şey vardı saat 00.00 sonra kimse kimseyi rahatsız edemez, bu saate halen daha ses yaparlarsa polise şikayet edin.

Şöyle bir şey vardı saat 00.00 sonra kimse kimseyi rahatsız edemez, bu saate halen daha ses yaparlarsa polise şikayet edin.

Sabahın 7sinden akşam 6'ya kadar ses yapıyorlar. Sabrım aşırı derecede tükendi. Evde ses çıkaran ne yapsam onları duymamak için işe yaramıyor. Aşırı derecede sakin bir insanım küfür etme durumuna geldim artık. Aynısı yanımdaki iki ev içinde geçerli en son birinin sabrı taştı çıktı azarladı. Birkaç günede diğer yandakide yapacak. O sitede oturan bir amcada gelip azarladı yeter artık ne bu ses diye bağırdı. Yarın yine yaparlarsa çıkıp artık son kez uyarcam.

Ben hala anlamadım bu adamlar kafalarına göre traktör falan mi sürüyor. Site içerisindeki işler diyorsun 6 senede neyi bitirememişler, sülamaniye camiyi tekrara mı yapıyorlar . Ne yapıyor bu adamlar.

Ben hala anlamadım bu adamlar kafalarına göre traktör falan mi sürüyor. Site içerisindeki işler diyorsun 6 senede neyi bitirememişler, sülamaniye camiyi tekrara mı yapıyorlar . Ne yapıyor bu adamlar.

Bir bilsem bende beya. Anlamadım ki babam annem kim varsa bıktı artık. Yan komşu bile artık bıktı. Orada oturanlarda ne var bu sitede hala anlamadım gitti. Yarın yaparlarsa bir çıkacağım. Son defa uyarcam artık başımın etini yediler. Oyun oynayım diyom yok ses kasılmıyor. Oda değiştiriyom yok yine geliyor. Sanki evin içindeymiş gibi ses geliyor. Son ses müzik dinliyom yine geliyor. Film izliyim diyom filmin sesi sonuna kadar açsam bile yine az geliyor. Napıyorlar cidden anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…