1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #31 Çat sesi varsa alt kasanızda birşeyler iyi gitmiyor. BrokenFlower dedi: Kendimce gayet dikkatliyimdir. Ama arada sırada kapağı açarken çat diye sesler duyduğum oluyor Genişletmek için tıkla...
Çat sesi varsa alt kasanızda birşeyler iyi gitmiyor. BrokenFlower dedi: Kendimce gayet dikkatliyimdir. Ama arada sırada kapağı açarken çat diye sesler duyduğum oluyor Genişletmek için tıkla...
kaankya Decapat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 259 22 Kasım 2020 #32 BrokenFlower dedi: Garanti kağıdına baktım ama garantisi bitmiş sadece üst değişimi kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Bitmişse değiştirin direk üst kasa kapağı olarak 100 200TL dediğim gibi tam modeli yazarsan net fiyat söyleyebiliriz.
BrokenFlower dedi: Garanti kağıdına baktım ama garantisi bitmiş sadece üst değişimi kaç TL olur? Genişletmek için tıkla... Bitmişse değiştirin direk üst kasa kapağı olarak 100 200TL dediğim gibi tam modeli yazarsan net fiyat söyleyebiliriz.
1.Murad HÜDAVENGİDAR Decapat Katılım 5 Kasım 2019 Mesajlar 806 22 Kasım 2020 #33 1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çat sesi varsa alt kasanızda birşeyler iyi gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Zira kardeşimin laptop'undan biliyorum çat çat açılış çat kapanış çat ve düzgün çalışmadığı ortada laptop'un. BrokenFlower dedi: Elimde tornavidamsı gibi hiçbir şey yok yani kısaca kendim yapamayacağımı düşünüyorum başka yerde yaptırırsam ne kadara patlar? Genişletmek için tıkla... Hiç yaptırmadım kardeşimin laptop'uda eski diye uğraşmadım heralde 20-30 tl yaparlar tam modeli yazarsanız laptop'un üst kapak fiyatınıda söyleyebiliriz.
1.Murad HÜDAVENGİDAR dedi: Çat sesi varsa alt kasanızda birşeyler iyi gitmiyor. Genişletmek için tıkla... Zira kardeşimin laptop'undan biliyorum çat çat açılış çat kapanış çat ve düzgün çalışmadığı ortada laptop'un. BrokenFlower dedi: Elimde tornavidamsı gibi hiçbir şey yok yani kısaca kendim yapamayacağımı düşünüyorum başka yerde yaptırırsam ne kadara patlar? Genişletmek için tıkla... Hiç yaptırmadım kardeşimin laptop'uda eski diye uğraşmadım heralde 20-30 tl yaparlar tam modeli yazarsanız laptop'un üst kapak fiyatınıda söyleyebiliriz.
MikailSorunsuz Picopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 41 Yer Tavuk Kümesi 23 Kasım 2020 #34 Benim ki de çatlamıştı, çatlağı bantlasan bile büyümeye devam ediyor.
B Barsebarsebarselone Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2020 #35 Anakart çatlamadıysa sorun olmaz.