mikopasha Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Yanak makinesiyle yüzümü ne zaman alsam 1 2 tane sivilce çıkıyor. Neden? Bir ilişkisi var mi?
xquerzy Hectopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 2.791 Çözümler 25 17 Kasım 2024 #2 mikopasha dedi: Yanak makinesiyle yüzümü ne zaman alsam 1 2 tane sivilce çıkıyor. Neden? Bir ilişkisi var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim sivilce yapıyor fakat neden yaptığıyla ilgili bir bilgim yok.
mikopasha dedi: Yanak makinesiyle yüzümü ne zaman alsam 1 2 tane sivilce çıkıyor. Neden? Bir ilişkisi var mi? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim sivilce yapıyor fakat neden yaptığıyla ilgili bir bilgim yok.
montanareyis12 Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2025 #3 Kanki horttlattım kusura bakma. Öncelikle yapma sebebi 0 aldığı için büyük ihtimal tahriş ediyor. Kolonya vs. sürsen geçer yani herhalde, sürdükten sonra olacağını sanmıyorum.
Kanki horttlattım kusura bakma. Öncelikle yapma sebebi 0 aldığı için büyük ihtimal tahriş ediyor. Kolonya vs. sürsen geçer yani herhalde, sürdükten sonra olacağını sanmıyorum.