fidelcastro Centipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.210 Çözümler 6 Yer Ankara 2 Ocak 2021 #11 Nextena dedi: Henüz bir kaç aylık. Evet çalışıyordu korkudan açamadım. Başka bir modem taktım. Garanti karşılar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yılı bitmediyse ve kullanıcı hatası yoksa karşılar.
Nextena dedi: Henüz bir kaç aylık. Evet çalışıyordu korkudan açamadım. Başka bir modem taktım. Garanti karşılar mı acaba? Genişletmek için tıkla... Yılı bitmediyse ve kullanıcı hatası yoksa karşılar.
N Nextena Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 195 2 Ocak 2021 #12 holywitcherofrivia dedi: İnternet sağlayıcısı temin ettiyse internet sağlayıcısıyla irtibata geçebilirsiniz. Mağazadan aldıysanız garanti süresi bittiyse yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ISS'nin faturaya ek tarifesiyle aldım. Modem bana ait kiralık değil.
holywitcherofrivia dedi: İnternet sağlayıcısı temin ettiyse internet sağlayıcısıyla irtibata geçebilirsiniz. Mağazadan aldıysanız garanti süresi bittiyse yapılacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... ISS'nin faturaya ek tarifesiyle aldım. Modem bana ait kiralık değil.
2 246941 Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 21.099 Makaleler 9 Çözümler 222 2 Ocak 2021 #13 Nextena dedi: ISS'nin faturaya ek tarifesiyle aldım. Modem bana ait kiralık değil. Genişletmek için tıkla... Türk.Net'in verdiği modem mı?
Nextena dedi: ISS'nin faturaya ek tarifesiyle aldım. Modem bana ait kiralık değil. Genişletmek için tıkla... Türk.Net'in verdiği modem mı?
N Nextena Kilopat Katılım 20 Mayıs 2017 Mesajlar 195 2 Ocak 2021 #14 246941 dedi: Türk.Net'in verdiği modem mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Turknet'in modemi ancak modemli tarifesi değil ben sonradan faturaya ek olarak aldım.
246941 dedi: Türk.Net'in verdiği modem mı? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Turknet'in modemi ancak modemli tarifesi değil ben sonradan faturaya ek olarak aldım.