Yandan takılan laptop soğutucular nasıl?

Bilgisayarın fanlarını olması gerekenden daha yüksek RPM de döndürdüğü için sogutma sağlıyor lakin ömrünü kısaltıyor. Bilgisayarı bozma ihtimalde var. İyi bir sogutucu almaya bakmanız daha sağlıklı olur.

Pek sağlıklı çalışmayan soğutuculardır bunlar hocam. Fan'ı bozar o zaman. Soğutucu stand almanızı öneririm.

Ben kullanıyorum fakat çok da sessiz olduğu söylenemez hem de en yüksekte kullanırken uçak motoru mübarek. Alırsanız kesinlikle kulaklık takarak kullanmanızı öneririm. Soğutma olarak çok başarılı ve bu yaz sıcaklarında bu soğutucu olmasa laptopum çok ağır bir oyun açıp 90 derece olacakken bunu en yüksekte kullanınca maksimum 80 derece oluyor, hiçbir zaman 80 derecenin üstüne çıkmıyor. Yani sesi önemli değil soğutması iyi olsun diyorsanız alınır. Bu arada bunların fanı bozduğunu söylüyorlar fakat bu soğutucunun aynısı 2-3 yıldır benim laptopumda kullanılıyor ve kendi fanı gayet güzel çalışıyor ve hiçbir sıkıntısı yok. Tabii bende bir sıkıntı olmadı diye sizde de olmayacak diye bir şey yok sadece bende bir sıkıntı çıkarmadığını belirttim. Dediğim gibi sadece yüksek seviyedeyken sesi fazla o kadar, daha sessiz bir soğutucu isterseniz stand soğutuculara da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…