Violetpnl Zeptopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #1 RAM 8 İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12500H 2.50 GHz Yandere Simulator'de başlatıcıyı açıyorum (YandereSimülatörLauncher), indire basıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? WordPress'den indirmek istemiyorum, başlatıcı hatasını düzeltemez miyim?
Yandere Simulator'de başlatıcıyı açıyorum (YandereSimülatörLauncher), indire basıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? WordPress'den indirmek istemiyorum, başlatıcı hatasını düzeltemez miyim?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #2 Violetpnl dedi: Yandere Simulator'de başlatıcıyı açıyorum (yanderesimülatörlauncher), indire basıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? WordPress'den indirmek istemiyorum, başlatıcı hatasını düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende de veriyordu Word pressten direk kurulu indirdim. İnternette masaüstüne yeni klasör açıp yandere isminde Launcher'ı oraya atıp çalıştırınca çözülüyormuş diyenlerde var. Artı 0 Eksi
Violetpnl dedi: Yandere Simulator'de başlatıcıyı açıyorum (yanderesimülatörlauncher), indire basıyorum hata veriyor, ne yapmam lazım? WordPress'den indirmek istemiyorum, başlatıcı hatasını düzeltemez miyim? Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı bende de veriyordu Word pressten direk kurulu indirdim. İnternette masaüstüne yeni klasör açıp yandere isminde Launcher'ı oraya atıp çalıştırınca çözülüyormuş diyenlerde var.
KS KS Violetpnl Zeptopat Katılım 21 Aralık 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Kadın 19 Ocak 2025 #3 Cpt.Revenger dedi: Aynı hatayı bende de veriyordu Word pressten direk kurulu indirdim. İnternette masaüstüne yeni klasör açıp yandere isminde Launcher'ı oraya atıp çalıştırınca çözülüyormuş diyenlerde var. Genişletmek için tıkla... Hangi indirme seçeneğinden indirdin? Artı 0 Eksi
Cpt.Revenger dedi: Aynı hatayı bende de veriyordu Word pressten direk kurulu indirdim. İnternette masaüstüne yeni klasör açıp yandere isminde Launcher'ı oraya atıp çalıştırınca çözülüyormuş diyenlerde var. Genişletmek için tıkla... Hangi indirme seçeneğinden indirdin?
Cpt.Revenger Hectopat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 1.805 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:Ryzen 5 5600 Anakart:Asus prime a320m-F Ekran Kartı:Gtx 1650 Kasa:Darkflash skywalker Depolama:512gb ssd Ram:16 Gb 3000mhz Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 MediaFire. Violetpnl dedi: Hangi indirme seçeneğinden indirdin? Genişletmek için tıkla... Wordpress çalışmıyordu geçen Artı 0 Eksi
MediaFire. Violetpnl dedi: Hangi indirme seçeneğinden indirdin? Genişletmek için tıkla... Wordpress çalışmıyordu geçen