sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #1 Yandere Simulator bu ekranda kalıyor. Ne yapabilirim? Dosya Ekleri dwm_ftUEROfbtY.png 193,5 KB · Görüntüleme: 610
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #2 Hocam kendilerini pek tanımıyorum, ama dosyaların bütünlüğünü ayarlardan sorgulayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #3 maydonozdiyarı dedi: Hocam kendilerini pek tanımıyorum, ama dosyaların bütünlüğünü ayarlardan sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anlamadım Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Hocam kendilerini pek tanımıyorum, ama dosyaların bütünlüğünü ayarlardan sorgulayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... anlamadım
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #4 sarıçizmel dedi: anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilmiyorum ama steamden indirdiyseniz dosyaların tam olup olmadığını kontrol edin. Demek istedim. Artı 0 Eksi
sarıçizmel dedi: anlamadım Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu bilmiyorum ama steamden indirdiyseniz dosyaların tam olup olmadığını kontrol edin. Demek istedim.
KS KS sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #5 maydonozdiyarı dedi: Hocam oyunu bilmiyorum ama steamden indirdiyseniz dosyaların tam olup olmadığını kontrol edin. Demek istedim. Genişletmek için tıkla... kendi sitesinden indirdim. Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: Hocam oyunu bilmiyorum ama steamden indirdiyseniz dosyaların tam olup olmadığını kontrol edin. Demek istedim. Genişletmek için tıkla... kendi sitesinden indirdim.
maydonozdiyarı Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 1.659 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #6 sarıçizmel dedi: kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam, youtube dan bir şeyler deneyin ama bu çok genel bir sorun. Umarım çözüme kavuşur. Artı 0 Eksi
sarıçizmel dedi: kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam, youtube dan bir şeyler deneyin ama bu çok genel bir sorun. Umarım çözüme kavuşur.
KS KS sarıçizmel Decapat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 429 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2023 #7 maydonozdiyarı dedi: O zaman bilmiyorum hocam, youtube dan bir şeyler deneyin ama bu çok genel bir sorun. Umarım çözüme kavuşur. Genişletmek için tıkla... sağol Artı 0 Eksi
maydonozdiyarı dedi: O zaman bilmiyorum hocam, youtube dan bir şeyler deneyin ama bu çok genel bir sorun. Umarım çözüme kavuşur. Genişletmek için tıkla... sağol
batmanarkham Picopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 358 Çözümler 4 12 Şubat 2023 #8 sarıçizmel dedi: Sağ ol Genişletmek için tıkla... Biraz bekle belki düzelir Artı 0 Eksi
Schwarze Decapat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 208 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2023 #9 Sistem özelliklerin nelerdir? Artı 0 Eksi