ya boştan kasıt hiçbir öğrenci falan yo örn başta senpai falan ayano ile konuşması gerekirken yok deneme sürümü misali sadece haritada gezebiliyorum öğrenciler yok o nedenle hikaye ilerlemiyorOkulun içi tamamen mi bomboş yoksa belli bir kısmı mı?
Ya boştan kasıt hiçbir öğrenci falan yo örneğin başta senpai falan ayano ile konuşması gerekirken yok deneme sürümü misali sadece haritada gezebiliyorum öğrenciler yok o nedenle hikaye ilerlemiyor.
evet sitesinden indirmiştim ve teşekkürler deneyeceğimSilip tekrar yüklemenizi öneririm bir de bir şey soracağım oyunu orijinal mi indirdiniz?
Evet sitesinden indirmiştim ve teşekkürler deneyeceğim.
Eğer işe yaramazsa ben buradayım tekrar yardım ederim.
Bu siteden mi indirdiniz bu oyunu?
yanderesimulator.com
Evet bu site.
Oyunda şu an sadece demo versiyonu varmış yani Full hali çıkar mı bilmem ama çıkarsa mutlaka Steam gibi platformlara gelecektir.
Ve oyunu oynayamama sebebiniz demo versiyon olduğu için olabilir siteye girdiğimde oyun hâlâ geliştiriliyor diyor.
Hayır ya benim yaşadığım normal değil çünkü normal oyunun oynanış videolarında var zaten oyunun hikayeli hali sadece tamamı yok ama benimki direkt başlamıyor.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.