Tearz Hectopat Katılım 4 Nisan 2021 Mesajlar 4.579 Çözümler 20 15 Ağustos 2025 #41 tempZ dedi: Önceki verdiği 2 aylık tod kodunun son kullanım tarihi vardı. Yine son kullanım tarihi olabilir. Genişletmek için tıkla... 31 Aralık olarak yazıyordu. O yüzden problem olmaz.
tempZ dedi: Önceki verdiği 2 aylık tod kodunun son kullanım tarihi vardı. Yine son kullanım tarihi olabilir. Genişletmek için tıkla... 31 Aralık olarak yazıyordu. O yüzden problem olmaz.
technoenjoyer Picopat Katılım 21 Mart 2025 Mesajlar 607 Çözümler 1 15 Ağustos 2025 #42 Konudan bağımsız TOD nasıl donma vs durumu? Alınır mı?
B burakergun Kilopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #43 iPhone Safari ile becerebilen varsa lütfen anlatabilir mi acaba?
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #44 burakergun dedi: iPhone Safari ile becerebilen varsa lütfen anlatabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım olmadı ya.
burakergun dedi: iPhone Safari ile becerebilen varsa lütfen anlatabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Ben yaptım olmadı ya.
B burakergun Kilopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #45 ketçap mayonez dedi: Ben yaptım olmadı ya. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranızı girebildiniz mi?
ketçap mayonez dedi: Ben yaptım olmadı ya. Genişletmek için tıkla... Telefon numaranızı girebildiniz mi?
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #46 burakergun dedi: Telefon numaranızı girebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
B burakergun Kilopat Katılım 27 Eylül 2016 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #47 ketçap mayonez dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben o aşamaya gelemedim bir türlü. Nasıl yaptınız acaba?
ketçap mayonez dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Ben o aşamaya gelemedim bir türlü. Nasıl yaptınız acaba?
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #48 burakergun dedi: Ben o aşamaya gelemedim bir türlü. Nasıl yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Telefon kamerasından QR okutunca sayfaya atıyor orada gerekli adımları yapınca otomatik o aşamaya geliyor.
burakergun dedi: Ben o aşamaya gelemedim bir türlü. Nasıl yaptınız acaba? Genişletmek için tıkla... Telefon kamerasından QR okutunca sayfaya atıyor orada gerekli adımları yapınca otomatik o aşamaya geliyor.
O onno92 Decapat Katılım 27 Kasım 2022 Mesajlar 471 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #49 ketçap mayonez dedi: Telefon kamerasından QR okutunca sayfaya atıyor orada gerekli adımları yapınca otomatik o aşamaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Qr kod mu? Bende hemen incele yaziyo linke gidince, qr falan cikmiyo?
ketçap mayonez dedi: Telefon kamerasından QR okutunca sayfaya atıyor orada gerekli adımları yapınca otomatik o aşamaya geliyor. Genişletmek için tıkla... Qr kod mu? Bende hemen incele yaziyo linke gidince, qr falan cikmiyo?
K ketçap mayonez Picopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 207 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2025 #50 onno92 dedi: QR kod mu? Bende hemen incele yaziyor linke gidince, QR falan cikmiyor? Genişletmek için tıkla... PC'den giriş yapıyorum linke tıkladığımda QR çıkıyor bende.
onno92 dedi: QR kod mu? Bende hemen incele yaziyor linke gidince, QR falan cikmiyor? Genişletmek için tıkla... PC'den giriş yapıyorum linke tıkladığımda QR çıkıyor bende.