Gece gece uğraşmak istememiştim.Topluyor. Bilgi toplamayan bir tarayıcı istiyorsanız Firefox kullanın.
Tor Browser zaten Firefox tabanlı.Gece gece uğraşmak istememiştim.Bi' bakarım. Bazı yerler soğan resimli tarayıcıyı önermişler. O da fazla geldi. Firefox yeter bize.
O zaman Firefox mu indireyim?Tor Browser zaten Firefox tabanlı.
Tor Browser normal kullanımlar için uygun değil. Hem gecikme değeri fazla hem de bağlantınız rastgele gönüllü Tor ağları üzerinden geçiyor.
Nasıl isterseniz. Bence Firefox kurun ve yanına da uBlock Origin eklentisini kurun.O zaman Firefox mu indireyim?
Kurdum Firefox'u ama kurarken bir şey sormadı normal mi?Nasıl isterseniz. Bence Firefox kurun ve yanına da uBlock Origin eklentisini kurun.
En son Firefox'u ne zaman kurduğumu hatırlamıyorum ama veri toplamama kısmını şöyle anlatayım. Firefox, ücretsiz ve açık kaynaklı bir tarayıcı. Güncelleme yapmadan önce size soruyor. Bence gayet güven veriyor bunlar.Kurdum Firefox'u ama kurarken bir şey sormadı normal mi?
Biraz deneyeceğim bunu.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.