Yandex disk 2 TB alınır mı?

kimbugkhan

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba. Google One 2 TB depolama alanı 50 TL'den 204.99'a çıkmış. Alternatif olan Yandex disk almayı düşünüyorum. 2 senelik fiyatı 2136 ruble yani 847 lira falan yapıyor. Google'deki gibi hızlı yükleme yapabilir miyim? GigaFiber'im var Google'da çok hızlı yükleyebiliyordum.

1739927869970.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yıllardır Disk kullanıyorum üstelik bedava sürümü, 100 mb/s uploadım var sonuna kadar kullanabiliyorum. Daha üstü için tecrübem yok maalesef.

İnternetiniz hızlıysa deneme sürümünde bir dosya yükleyip deneyebilirsiniz.

Bende Yandex'e geçtim 2 yıl 27 dolar ödedim 2TB için gayet süper indirim var ayın 24üne kadar kaçırma sende fırsatı.

Yüklenilebilen dosya boyutunu maximum 50 GB ile sınırlandırılmış. Bu düşündürdü beni. Bazen tek dosyam 50 GB dan büyük oluyor. Pek çok sistem ile entegre çalışması da cabasıydı Google drive in. Plesk Web Hosting yönetim yazılımını kullanıyorum sunucumda ve günlük Google drive a çok sorunsuz şekilde yedek alıyordu. Benim için kötü oldu baya bu.

Yüklenilebilen dosya boyutunu maximum 50 GB ile sınırlandırılmış. Bu düşündürdü beni. Bazen tek dosyam 50 GB'dan büyük oluyor. Pek çok sistem ile entegre çalışması da cabasıydı Google Drive'in. Plesk Web Hosting yönetim yazılımını kullanıyorum sunucumda ve günlük Google Drive'a çok sorunsuz şekilde yedek alıyordu. Benim için kötü oldu bayağı bu.

1 senelik almadığıma çok pişmanım :D hiç yoktan 1 sene kafamız rahat olurdu. Bende de hem aile paylaşımı kullanım. Hem kendi fotoğraf yedeklerim falan otomatik yedekleniyordu Google fotoğraflarda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı