R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Temmuz 2021 #1 10 GB çok az. Daha önce 20 GB'ye yükseltilebiliyor diye okumuştum. Şimdi de yapılabilir mi?
KS KS R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Temmuz 2021 #11 Grooveagent dedi: Yaptıkları uygulamada sorun olunca kullanan kişilere hediye ediyorlar bende öyle oldu Eki Görüntüle 1095828 Genişletmek için tıkla... Bir hesap daha açayım o zaman. 3 hesabım olsun. Eğer böyle bir şey olursa tüm hesaplarıma gelir değil mi? Artı 0 Eksi
Grooveagent dedi: Yaptıkları uygulamada sorun olunca kullanan kişilere hediye ediyorlar bende öyle oldu Eki Görüntüle 1095828 Genişletmek için tıkla... Bir hesap daha açayım o zaman. 3 hesabım olsun. Eğer böyle bir şey olursa tüm hesaplarıma gelir değil mi?
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #12 Ama hepsi açık olması lazım oturum kapalı olunca olmuyor benim 2 hesabım var birine verdi birine vermedi. Artı 0 Eksi
Ama hepsi açık olması lazım oturum kapalı olunca olmuyor benim 2 hesabım var birine verdi birine vermedi.
KS KS R MR.X E Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 8 4 Temmuz 2021 #13 Grooveagent dedi: Ama hepsi açık olması lazım oturum kapalı olunca olmuyor benim 2 hesabım var birine verdi birine vermedi. Genişletmek için tıkla... Hepsine düzenli olarak hafta da bir kez girerim. Gelir umarım. Artı 0 Eksi
Grooveagent dedi: Ama hepsi açık olması lazım oturum kapalı olunca olmuyor benim 2 hesabım var birine verdi birine vermedi. Genişletmek için tıkla... Hepsine düzenli olarak hafta da bir kez girerim. Gelir umarım.
G Grooveagent Kilopat Katılım 2 Mart 2016 Mesajlar 460 Çözümler 1 4 Temmuz 2021 #14 Bilemiyorum şansına artık ya da Yandex mail aç sallıyorum 10 tane hepsi ana hesabından hepsine davet yolla hepsi ile üye ol her birinden 1 GB kazanmış olursun Artı 0 Eksi
Bilemiyorum şansına artık ya da Yandex mail aç sallıyorum 10 tane hepsi ana hesabından hepsine davet yolla hepsi ile üye ol her birinden 1 GB kazanmış olursun