B BYRED Ziyaretçi 24 Nisan 2014 #1 Arkdaslar Windows 8.1 indirecekti,m ama bu hata ile karşılaşıyorum.. Araştırdım yandex diskime kaydet diyerek indirebilirmişim, ama bende o buton da yok .. Not : Konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya açtım.. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
Arkdaslar Windows 8.1 indirecekti,m ama bu hata ile karşılaşıyorum.. Araştırdım yandex diskime kaydet diyerek indirebilirmişim, ama bende o buton da yok .. Not : Konuyu nereye açıcağımı bilemedim buraya açtım..
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 24 Nisan 2014 #2 Yandex diskiniz dolu mu bir kontrol edin. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
B BYRED Ziyaretçi 24 Nisan 2014 #3 Ozan Demir dedi: Yandex diskiniz dolu mu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok kardesim bos baska üyeliklede denedim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2014
Ozan Demir dedi: Yandex diskiniz dolu mu bir kontrol edin. Genişletmek için tıkla... Yok kardesim bos baska üyeliklede denedim.
cerberus123 Megapat Katılım 27 Mart 2014 Mesajlar 826 Çözümler 6 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #5 Dün gece bende de öyle diyordu, 15 dk sonra baktım indiriliyordu, belli bir süre sonra düzelir heralde.
Dün gece bende de öyle diyordu, 15 dk sonra baktım indiriliyordu, belli bir süre sonra düzelir heralde.
Kızıl Elma Hectopat Katılım 26 Şubat 2014 Mesajlar 597 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2014 #6 2 gündür bende indiremiyorum.
B BYRED Ziyaretçi 25 Nisan 2014 #7 Arkadaşlar baska windows 8 türkçe pro 64 bit torrent yada ıdm ile devam ettirebileceğim indirme linki varmı ?
Arkadaşlar baska windows 8 türkçe pro 64 bit torrent yada ıdm ile devam ettirebileceğim indirme linki varmı ?