Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.833 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Mart 2022 #1 Merhabalar. Zamanında kitap PDF'sini Yandex diske kaydetmiştim. Şimdi baktığımda bulamıyorum. Silindi mi? Sistem tarafından gizlendi mı acaba?
Merhabalar. Zamanında kitap PDF'sini Yandex diske kaydetmiştim. Şimdi baktığımda bulamıyorum. Silindi mi? Sistem tarafından gizlendi mı acaba?
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #2 Yeniçocuk dedi: Merhabalar. Zamanında kitap PDF'sini Yandex diske kaydetmiştim. Şimdi baktığımda bulamıyorum. Silindi mi? Sistem tarafından gizlendi mı acaba? Genişletmek için tıkla... Cop kutusuna bakın.
Yeniçocuk dedi: Merhabalar. Zamanında kitap PDF'sini Yandex diske kaydetmiştim. Şimdi baktığımda bulamıyorum. Silindi mi? Sistem tarafından gizlendi mı acaba? Genişletmek için tıkla... Cop kutusuna bakın.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.833 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Mart 2022 #3 Dyrothbrk dedi: Cop kutusuna bakın. Genişletmek için tıkla... Orada da yok.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #4 Yeniçocuk dedi: Orada da yok. Genişletmek için tıkla... Yandex disk gecmisine bakin orada ne hareketler yaptınız gozukur.
Yeniçocuk dedi: Orada da yok. Genişletmek için tıkla... Yandex disk gecmisine bakin orada ne hareketler yaptınız gozukur.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.833 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Mart 2022 #5 Dyrothbrk dedi: Yandex disk gec misine bakin orada ne hareketler yaptınız gozukur. Genişletmek için tıkla... Orada bile yok hocam gözükmüyor her tarafı kurcaladım. Silmediğime eminim.
Dyrothbrk dedi: Yandex disk gec misine bakin orada ne hareketler yaptınız gozukur. Genişletmek için tıkla... Orada bile yok hocam gözükmüyor her tarafı kurcaladım. Silmediğime eminim.
aliaksandr Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2016 Mesajlar 1.587 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşçi 31 Mart 2022 #6 Çok uzun süre Disk'e giriş olmazsa dosyalar silinebilir. Google Drive için bu süre 2 yıl muhtemelen Yandex'te de böyle bir süre vardır.
Çok uzun süre Disk'e giriş olmazsa dosyalar silinebilir. Google Drive için bu süre 2 yıl muhtemelen Yandex'te de böyle bir süre vardır.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.833 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Mart 2022 #7 Sorunu çözdüm. Yandex ID ile giriş yaptığım için gözükmüyormuş. Kullanıcı adı ile giriş yapınca buldum.
Sorunu çözdüm. Yandex ID ile giriş yaptığım için gözükmüyormuş. Kullanıcı adı ile giriş yapınca buldum.
407821 Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.000 Çözümler 2 31 Mart 2022 #8 Kendi kendine silmesi imkansız geçen 10 yıllık Windows XP indirdim.
Dyrothbrk Centipat Katılım 28 Mart 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 11 Yer Türkiye 31 Mart 2022 #9 Yeniçocuk dedi: Sorunu çözdüm. Yandex ID ile giriş yaptığım için gözükmüyormuş. Kullanıcı adı ile giriş yapınca buldum. Genişletmek için tıkla... Allah seni ne yapmasin.
Yeniçocuk dedi: Sorunu çözdüm. Yandex ID ile giriş yaptığım için gözükmüyormuş. Kullanıcı adı ile giriş yapınca buldum. Genişletmek için tıkla... Allah seni ne yapmasin.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.833 Makaleler 2 Çözümler 14 31 Mart 2022 #10 Dyrothbrk dedi: Allah seni ne yapmasin. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandan beri girmedim bugün girdim ID oluşturdum bulamayınca şaşırdım. Allah beni iş sahibi ve sigortalı yapsın .
Dyrothbrk dedi: Allah seni ne yapmasin. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandan beri girmedim bugün girdim ID oluşturdum bulamayınca şaşırdım. Allah beni iş sahibi ve sigortalı yapsın .