illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #1 Recep Baltaş dedi: Yandex DNS ile bir bağlantısı yok. Ortak noktanız, önünüze gelen her şeye Next demeniz. Ben de Yandex DNS kullanıyorum ama bu virüs bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... İnternet kafe için kullanılabilir mi ? Kullanılabilirse hangi DNS ? Sitesinde 3 tane ayrı DNS var. Standart, güvenli, aile. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2014
Recep Baltaş dedi: Yandex DNS ile bir bağlantısı yok. Ortak noktanız, önünüze gelen her şeye Next demeniz. Ben de Yandex DNS kullanıyorum ama bu virüs bana uğramadı. Genişletmek için tıkla... İnternet kafe için kullanılabilir mi ? Kullanılabilirse hangi DNS ? Sitesinde 3 tane ayrı DNS var. Standart, güvenli, aile.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 7 Mayıs 2014 #2 Kullanılabilir bence. Standart sürüm kullanılabilir. Yine de kafede oyun oynayan varsa Ping değerini bir kontrol edin. Online oyunların Ping süresini yükseltmesin.
Kullanılabilir bence. Standart sürüm kullanılabilir. Yine de kafede oyun oynayan varsa Ping değerini bir kontrol edin. Online oyunların Ping süresini yükseltmesin.
illaedeb1 Hectopat Katılım 20 Şubat 2014 Mesajlar 225 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2014 #3 Çok sağ olun. Makinenin birinde deneyelim.