Yandex Games güvenli mi?

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
İçinde mobilde olan birçok oyun var ve oynamak istiyorum ama güvenli mi bilemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-09-16_124148318.png
    resim_2024-09-16_124148318.png
    1,3 MB · Görüntüleme: 100
Güvenlik anlayışınızın ne olduğuna bağlı. Reddit gibi platformlarda mesela hiçbir Yandex servisi önerilmez, sebep olarak da Rus hükümetine oluk oluk veri akıtıyor derler. Ama karşısında Google, Microsoft önerirler. İki yüzlü bir dünyada yaşadığımız için özgür/gizli internet diye bir kavram yok. Sıkılaştırma gibi çözümler var ancak.

Yandex Games ise virüs vs. konusunda muhtemelen sorun yaratmaz fakat veri toplar, kullanım istatistiklerini bildirir vs. vs... Günümüzdeki her şirketin yaptığı bir şey kısacası.

Evet güvenli. Yandex ekosistemindeki pek çok çözümü yaklaşık on yıldır kullanıyorum, bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım. Apple, Google gibi şirketlerin geçmişinde birçok gizlilik ve güvenlik skandalı yaşandı. Yandex'in karnesi bu şirketlere göre çok daha temiz. ABD menşeli şirketler veri mahremiyetinize saygı duyuyor değil. FBI, NSA gibi kurumlar ile de gayet veri paylaşıyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı