Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 30 Eylül 2021 #11 O Görkem dedi: Girmek için sormadım zaten, üzümlü kekim Edge varken geçmem hiçbirine. Brave kullandım kullandıkça yavaşladı, Firefox hala var bilgisayarda ama ağır ve çok RAM tüketiyor, Edge... Genişletmek için tıkla... Hocam üzümlü kekinizi yemeğe devam edin kendisi çok güvenilirdir
O Görkem dedi: Girmek için sormadım zaten, üzümlü kekim Edge varken geçmem hiçbirine. Brave kullandım kullandıkça yavaşladı, Firefox hala var bilgisayarda ama ağır ve çok RAM tüketiyor, Edge... Genişletmek için tıkla... Hocam üzümlü kekinizi yemeğe devam edin kendisi çok güvenilirdir
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 30 Eylül 2021 #12 296822 dedi: Y-yoksa? Genişletmek için tıkla... Sanki hiç bakmamışım gibi konuşuyorsunuz hocam. bu arada takımlara göre tarayıcı çıkarmak ilginç bir kafaymış. Ahmet_53 dedi: Hocam üzümlü kekinizi yemeğe devam edin kendisi çok güvenilirdir Genişletmek için tıkla... En azından led'e satmıyorum bilgilerimi.
296822 dedi: Y-yoksa? Genişletmek için tıkla... Sanki hiç bakmamışım gibi konuşuyorsunuz hocam. bu arada takımlara göre tarayıcı çıkarmak ilginç bir kafaymış. Ahmet_53 dedi: Hocam üzümlü kekinizi yemeğe devam edin kendisi çok güvenilirdir Genişletmek için tıkla... En azından led'e satmıyorum bilgilerimi.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2021 #13 StriveForGreatness dedi: Ayrıca Google'daki gibi içerikler filtreli değil, yani her türlü görsele ve içeriğe denk gelebiliyorsunuz. Herkes için kullanışlı değil bu sebepten. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeterli. StriveForGreatness dedi: Ayrıca Google'daki gibi içerikler filtreli değil, yani her türlü görsele ve içeriğe denk gelebiliyorsunuz. Herkes için kullanışlı değil bu sebepten. Genişletmek için tıkla... Neden bende direk girebiliyoz sandım yaa.
StriveForGreatness dedi: Ayrıca Google'daki gibi içerikler filtreli değil, yani her türlü görsele ve içeriğe denk gelebiliyorsunuz. Herkes için kullanışlı değil bu sebepten. Genişletmek için tıkla... Bu bilgi yeterli. StriveForGreatness dedi: Ayrıca Google'daki gibi içerikler filtreli değil, yani her türlü görsele ve içeriğe denk gelebiliyorsunuz. Herkes için kullanışlı değil bu sebepten. Genişletmek için tıkla... Neden bende direk girebiliyoz sandım yaa.