Yandex task güvenilir mi?

Canklct

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba evden çalışmak istiyorum. Bilgisayar konusunda da bilgiliyim elim yatkın ve daha önce müşteri hizmetleri olarak çalıştım başvurdum fakat geri dönüş olmadı hiçbir yerde. İnternette Yandex task gördüm ve evden çalışıp para kazanabileceği söyleniyor sizce bu güvenilir mi? Ya da evden yoğun mesaili önerebileceğiniz iş var mı çok ihtiyacım var.

Güvenilir ama senin işine yaramaz. Çünkü hem çok nadiren görev geliyor hem de gelen görevler 1 dolar falandı yanlış hatırlamıyorsam. değmez.

Güvenilir ama senin işine yaramaz. Çünkü hem çok nadiren görev geliyor hem de gelen görevler 1 dolar falandı yanlış hatırlamıyorsam. değmez.
Başka bildiğiniz var mı hocam evden çalışmak için.

Evden çalışmak için bir konuda yeteneğin ve bilgin olması gerek. Örneğin çevirmenlik yapman için ileri seviye yabancı dil bilmen gerek, yazılım geliştiricisi olman için diller yapılar algoritmalar kavramlar falan filan bunlarda çok iyi bir seviyede olman gerek. Senin ne konuda yetkinliğin var bunu söylersen yardımcı olabiliriz. Eğer ki hiç bir şey bilmiyorsan ve ticaret yapmak için sermayen yoksa yapabileceğin 2 şey var. Seçtiğin bir alanda bilgi sahibi olmak için eğitim almak (youtube ve google ücretsiz bilgi kaynağı örneğin). İkincisi ise dışarda bir yerde işe girip orda tecrübe edinip para kazanmak ve eğer ki istiyorsan o meslekten devam edersin(Meslek dediğim de garsonluk kuryelik falan değil. gelişebileceiğin bir meslek örneğin marangozluk , otomobil tamirciliği vs.). Yok evden çalışıp para kazanmaya kararlıysan sermayeni kullanarak evden ürün alıp satıp ticaret (ne alıp satacağını araştırman gerek yine) yaparsın. Borsa , kripto falan onlardan bahsetmedim çünkü düzenli gelirin yoksa ve 0 bilgi ile kumara döner haberin olsun.

Yandex tasks den aldığımız para vergiye tabi mi? Biliyor musunuz?

Kuzenim Yandex taska üye oldu Papara hesabı istedi ve bilgileri girdi. 1 hafta sonra siber suçlara ifade verdi 1 gün nezarette kaldı. Rus hackerler bu hesap üzerinden gece kara para aklamış. Çok tehlikeli sakın bulaşmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…