Yandex tod kampanyası SMS ne zaman gelir?

31 Mart'ta yaptım da hala gelmedi SMS acaba son gün diye bitmiş mi oluyor kampanya.

3 aylık üyelik vereni farklı cihazdan yaptım dün benim de kodum gelmedi. Ama 1 aylık olanı yaptığımda 10-15 saniyede gelmişti hemen. 3 aylığı yaptıysan görevi var bir de onun 2 hafta boyunca 3 tane arama yapmak zorunlu ben onu yapmama rağmen hala gelmedi.

Ya bana ne 3 aylık Tod geldi ne PttAvm kodu geldi hiçbir şey gelmedi. Tarayıcı olarak Samsung İnternet kullanıyorum diye mi acaba?

Konuyu araştırırken yeni gördüm. Bana kod geldi tanımladım. Şöyle bir detay var: 3 gün boyunca her defasında en az 3 farklı arama yapmak gerektiği yazıyor şartlarda. Belki bir yada iki arama yapıp bırakıyorsanız kabul etmeyebilir. Bana sanırım 4. günde geldi.

Konuyu araştırırken yeni gördüm. Bana kod geldi tanımladım. Şöyle bir detay var: 3 gün boyunca her defasında en az 3 farklı arama yapmak gerektiği yazıyor şartlarda. Belki bir ya da iki arama yapıp bırakıyorsanız kabul etmeyebilir. Bana sanırım 4. günde geldi.

İyi günler ben 3'ten fazla yaptım hatta 10'u geçmiştir ayın 3 de başladım 5 de onayladı dedi bugün ayın 12'si daha gelmedi umarım ilerleyen saatlerde gelir zaten iki maçı kaçırdım lig bitti kod gelmedi.

İyi günler ben 3'ten fazla yaptım hatta 10'u geçmiştir ayın 3 de başladım 5 de onayladı dedi bugün ayın 12'si daha gelmedi umarım ilerleyen saatlerde gelir zaten iki maçı kaçırdım lig bitti kod gelmedi.
Destek kısmından kod gelmedi diye bir sorun isterseniz. Bana bugün sabah telefona mesaj olarak geldi kod. 3 yada 4 gün önce kaydolmuştum ve sürekli arama yapıyordum. Gizli sekme falan kullanmak yada benzeri durumlar etkiler mi bilmiyorum. Ben direk telefonun chrome tarayıcısından girip haberler hava durumu namaz saatleri vs. herşeyi aratıyordum bugün sabah geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı