Yandex Toloka komisyonu dolar olarak mı TL olarak mı alıyor?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Ben para çekecektim ama burası kafamı karıştırdı. Yandex Toloka dolar mı yoksa TL üzerinden mi komisyon alıyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210426-235053.png
    68,9 KB · Görüntüleme: 147
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben para çekecektim ama burası kafamı karıştırdı. Yandex Toloka dolar mı yoksa TL üzerinden mi komisyon alıyor?
Dolar üzerinden komisyon kesiyor diye biliyorum. Ayrıca internet üzerinden kazanılan kazançlar vergiye tabii haberiniz olsun. Tutar fark etmeksizin banka hesabınıza giren paralar vergi konusundan incelenebiliyor diye okudum. Biraz araştırabilirsiniz bu konuyu. Zaten yandex toloka hizmet koşullarında belirtmiş vergi konusunu ve sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu yazmışlar.

Eğer düzenli bir geliriniz yoksa (yani YouTuber, Instagram fluencer vs. değilseniz) vergi mükellefi değilsiniz. Zaten ufak meblalara özel bir durum olmadıkça bakılmıyor. Amcam yeminli Mali müşavir oradan biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesin vergi almıyordur. Emin misin kardeşim? Emin değilsen uygulama sileyim, alırsa vergi ne kadar alır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…