yucewalden
Hectopat
- Makaleler
- 1
Dolar üzerinden komisyon kesiyor diye biliyorum. Ayrıca internet üzerinden kazanılan kazançlar vergiye tabii haberiniz olsun. Tutar fark etmeksizin banka hesabınıza giren paralar vergi konusundan incelenebiliyor diye okudum. Biraz araştırabilirsiniz bu konuyu. Zaten yandex toloka hizmet koşullarında belirtmiş vergi konusunu ve sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu yazmışlar.Ben para çekecektim ama burası kafamı karıştırdı. Yandex Toloka dolar mı yoksa TL üzerinden mi komisyon alıyor?
Dolar üzerinden komisyon kesiyor diye biliyorum. Ayrıca internet üzerinden kazanılan kazançlar vergiye tabii haberiniz olsun. Tutar fark etmeksizin banka hesabınıza giren paralar vergi konusundan incelenebiliyor diye okudum. Biraz araştırabilirsiniz bu konuyu. Zaten Yandex toloka hizmet koşullarında belirtmiş vergi konusunu ve sorumluluğun kullanıcıya ait olduğunu yazmışlar.
almıyor.Kesin vergi almıyordur. Emin misin kardeşim? Emin değilsen uygulama sileyim, alırsa vergi ne kadar alır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.