SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #13 Teşekkürler bakması zor olur kim uğraşacak , balıklarımla mutluyum . Evet kaldırıp yeniden kurdum ve oldu bu sefer beta'yı indirdim.
Teşekkürler bakması zor olur kim uğraşacak , balıklarımla mutluyum . Evet kaldırıp yeniden kurdum ve oldu bu sefer beta'yı indirdim.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #15 Bu durum o kadar formatlık değildi şahsen. Çünkü nasıl olsa internetten birşey indirip kurarken size sormadan yine bulaşacak. İobit programı ile aratıp yandex'i kaldırdım. Sonra tarayıyı kaldırıp yeniden kurdum sorun halloldu. Teşekkürler...
Bu durum o kadar formatlık değildi şahsen. Çünkü nasıl olsa internetten birşey indirip kurarken size sormadan yine bulaşacak. İobit programı ile aratıp yandex'i kaldırdım. Sonra tarayıyı kaldırıp yeniden kurdum sorun halloldu. Teşekkürler...
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #17 Balıklarınmı? Evet var Atsam ceza yermiyim?
S Simo Hayha Ziyaretçi 21 Mart 2014 #18 Diğer Konu Dışı | Technopat Sosyal Bu bölüme açarsan bir şey olmaz.
SorryForDeadYou Kilopat Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 974 Makaleler 3 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2014 #19 Atamıyorum. Yükleme mevcut değildir diyor.