Yandex'ten geldiği sanılan mail!

fatih_mnv

Decapat
Az önce şöyle bir mail geldi;

Meali;

Buda yeni phishing yöntemi galiba.

Gönderici de bu;

Gerçekse bile ben inanmadım. Böyle saçma şey olmaz, kullanmıyorsan kapatıyoruz yer yok zaten, der gibi.

Ancak garip olan bir şey var ki Gmail yavaşladı, sürekli hata veriyor. Linkte tıklamadan hackledi mi beni ne?

Linke basmadan hacklenmeniz imkansız. Yandex destek varmı bilmiyorum ama eğer varsa destekle iletişime geçip sorunu çözebilirsiniz bence.

Yandex'te böyle bir şey var diye biliyorum. 2 yıl giriş yapmayınca hesabın kapatılıyor olması lazım. Mail'de muhtemelen gerçek. Hesabınızın kapatılmasını istemiyorsanız ancak maile de güvenemiyorsanız, kendiniz Yandex hesabınıza giriş yaparak kapatılmasını önleyebilirsiniz. Sahte, virüslü bağlantıysa bile tıklamadan hacklenme, virüs yeme gibi bir şey söz konusu olamaz.

Bende mail de bir terlik göremedim, eğer sende 2 yıldır girmediğini düşünüyorsan, mail gerçektir. 1-2 gün aktif kullan kendine mail at falan, sorun ortadan kalksın.

Hocam denemenizi önermem zaten sanirim yandex kullanmiyorsunuz eğer yandexte değerli bir dosya tutmuyorsaniz boş geçebilirsiniz

Ben de kısa süre önce bir yerde 2 yıl pasif kalırsa kapanır diye okudum. Ama kesin doğru mu bilmiyorum. Siz bu Link'e tıklamayın. Direkt Yandex Mail'den giriş yapın bakın.

Yandex kullanıyorsanız ve 2 yıldır girmiyorsanız mail gerçek olabilir çünkü kim nereden bilecek sizin 2 yıldır Yandex'e girmediğinizi ama güvenmiyorsanız direkt hesabınıza giriş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…