fakezhl Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 456 Çözümler 3 Yer Afganistanda big boss ile birlikte Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #11 hakangu dedi: Gönderdikleri kodun süresi dolunca yeni kod almana izin vereceklerdir. Genelde 24 saatte süre dolar. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla bir gün boyunca denemicem degil mi? Bir de şöyle bir şey olduğunu fark ettim yeni kod isteyince eskisi geliyor.
hakangu dedi: Gönderdikleri kodun süresi dolunca yeni kod almana izin vereceklerdir. Genelde 24 saatte süre dolar. Genişletmek için tıkla... Anladığım kadarıyla bir gün boyunca denemicem degil mi? Bir de şöyle bir şey olduğunu fark ettim yeni kod isteyince eskisi geliyor.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 1 Ağustos 2021 #12 fakezhl dedi: Anladığım kadarıyla bir gün boyunca denemicem degil mi? Bir de şöyle bir şey olduğunu fark ettim yeni kod isteyince eskisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır şimdi ben de denedim bir şey olmuyor hemen şimdi giriş yapmayı dene. 2. mail gelecektir.
fakezhl dedi: Anladığım kadarıyla bir gün boyunca denemicem degil mi? Bir de şöyle bir şey olduğunu fark ettim yeni kod isteyince eskisi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hayır şimdi ben de denedim bir şey olmuyor hemen şimdi giriş yapmayı dene. 2. mail gelecektir.